baga Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Era foarte clar ca e vorba de microfarazi.Eu zic sa incerci tu cu condensatori cu valoare cuprinsa intre 1 si 6.8 uF ,nepolarizati,minim 100v,si sa vezi care iti place cum suna.Ideea este ca tweeterul va rezista la o putere mai mare cu un condensator mai mic,dar se va auzi mai incet pe medii-inalte. Link spre comentariu
Vizitator stangaci Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 deci! un raspuns foarte clar multumesc mult..! Link spre comentariu
Vizitator stangaci Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 am cumparat un condensator nepolarizat de 4,7 uf-100v cel putin asa am cerut vad ca pe el sunt si alte inscripti...am sa il pun pe driver sa vad cum suna ..sa pun si un rezistor ? Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 4,7uF este cam mare si risti sa arzi difuzorulmai indicat ar fi un 3,3uF (MICRO-FARAZI) plus o R serie de 3,3ohmi/10Wiar si mai sigur ar fi un 2,7uF cu o R serie de 3,3ohmi/10W sau 4,7ohmi/17W Link spre comentariu
sebi Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 sant o gramada de scheme pe google...spor la treaba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum