Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

inlocuire trafo linii hr6598

Vizitator kami66buc

Postări Recomandate

Vizitator kami66buc

in primul rand tin sa va salut pe toti membrii cat si pe cei pasionati de depanare tv. Rog pe cei mai cunoscatori sa ma ajute>sunt un pasionat de electronica si as vrea sa-mi inlocuiesc la un tv grundig din seria P 37-740 un trafo de linii model 29201-031-53 la sasiu cuc 7300,echiv cu cuc 7301, p37-731,p45-740,p55-740 Am gasit undeva sa comand trafo dar este in jur de 150 lei,si nu ma avantajeaza -am verificat sursa,tensiunile sunt toate bune,montat becul pe Bu 508 cu el scos desigur totul este ok, si se poate observa si vizibil pe bobina locul cu scurgerea de rasina Multumesc pt orice sfat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• palcu ion

3

• BUGHIU

1

Vizitator kami66buc

29201-031-53=hr 6596 intradevar corect + echivalent este HR 6596,dar nu face tv cat face trafo;as vrea sa-l inlocuiesc cu FAT 30 333 si nu cunosc vreun magazin pt al cump.am gasit o schema cu o mica modificare rog ajutor si va multumesc inca o data

Link spre comentariu
Vizitator kami66buc

cer parerea celor mai dibaci.nu am gasit HR 6596, in schimb am gasit sa comand un HR 6595 care este mai apropiat la configuratie.- imi puteti da vreun sfat privitor la pic.1-8 la hr 6596 fata de pic. 1-6 la hr 6595 le multumesc celor care se uita pe aici,sanatate.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări