Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer xlopd

Vizitator salutcalin2002

Postări Recomandate

Vizitator salutcalin2002

Salutare la toata lumea sunt nou pe aici sper ca nu am gresit cu nimic ca deschid topicu asta :) .

Am si io o mare problema si nu am reusit pana acuma sa o rezolv,am un subwoofer activ xlopd copie chinezarie cum vreti sa-i spuneti :) .

Problema consta in faptu ca l-am desfacut sa-i schimb firu dintre boxa si amplificator,l-am pus la loc frumos si a murit na mai vrut sa mearga ca innainte. Ma gandesc ca a atins placa de carcasa de aluminiu si a facut scurt ca a pocnit si un traseu pe placa,care lam inlocuit cu un fir.Spatiu fiind foarte mic acolo.

Acuma statia e in scurt are 25 de ohmi la alimentare masurat.Nu stiu ce sa ars in ea.Habar nu am cum sa aflu ce sa ars.

Banuiesc ca se poate repara ca e destul de simplu.Doar ca trebuie sa aflu ce piesa sau piese sau ars :( .

Va rog poate stie cineva ce amplificator e asta ,am cautat pe net o schema sa inteleg cum functioneaza da nimic.

Pun si cateva poze si scuze de mesaju lung :)

poze la placa cu rezolutie mare = http://dl.transfer.ro/amplificator-Tran ... b478e0.rar

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai85

2

• Dr.L

1

• ratza

1

• papyreloaded

1

Top autori în acest subiect

Cred ca in scurtul ala ai bulit mos-fetii din primarul sursei in comutatieVezi p-aici pe forum cum se masoara si vezi ce-i cu eiDeasemenea,verifica si diodele redresoareFirul pus de tine e de la alimentarea propiu-zisa a amplificatorului (secundarul sursei) ?

Link spre comentariu
Vizitator salutcalin2002

traseu care e plesnit si inlocuit cu fir duce spre + difuzor woofer.Mosfeturi nu cred ca are amplificatoru asta.alea din cate stiu sunt doar la statiile scumpe .

Link spre comentariu

.Mosfeturi nu cred ca are amplificatoru asta.alea din cate stiu sunt doar la statiile scumpe .

ei na...de ce crezi asta. nu se mai fac demult cu bipolari. iese mult mai ieftin pe mosfet-uri decat sa pui o caruta de bipolari, inf suplimentare, randament mic, deci mai multa caldura degajata. uite cum arata un convertizor pt amp auto cu bipolari si e mai slab decat ala cu 2 fet-uri.
Link spre comentariu
Vizitator salutcalin2002

pozele sunt acolo putei sa-mi incercuiti care sunt mosfeturile ? va rog si alte piese care credeti ca trebuie schimbate ,am mai schimbat doua diode busite da tot in scurt e in continuare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări