Vizitator salutcalin2002 Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Salutare la toata lumea sunt nou pe aici sper ca nu am gresit cu nimic ca deschid topicu asta . Am si io o mare problema si nu am reusit pana acuma sa o rezolv,am un subwoofer activ xlopd copie chinezarie cum vreti sa-i spuneti . Problema consta in faptu ca l-am desfacut sa-i schimb firu dintre boxa si amplificator,l-am pus la loc frumos si a murit na mai vrut sa mearga ca innainte. Ma gandesc ca a atins placa de carcasa de aluminiu si a facut scurt ca a pocnit si un traseu pe placa,care lam inlocuit cu un fir.Spatiu fiind foarte mic acolo. Acuma statia e in scurt are 25 de ohmi la alimentare masurat.Nu stiu ce sa ars in ea.Habar nu am cum sa aflu ce sa ars. Banuiesc ca se poate repara ca e destul de simplu.Doar ca trebuie sa aflu ce piesa sau piese sau ars :( . Va rog poate stie cineva ce amplificator e asta ,am cautat pe net o schema sa inteleg cum functioneaza da nimic. Pun si cateva poze si scuze de mesaju lung poze la placa cu rezolutie mare = http://dl.transfer.ro/amplificator-Tran ... b478e0.rar Link spre comentariu
Vizitator salutcalin2002 Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 nimeni ? :( off Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Du-o la un depanator, nu e de tine. Link spre comentariu
Vizitator salutcalin2002 Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 bun. se recomanda vrunu ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Cred ca in scurtul ala ai bulit mos-fetii din primarul sursei in comutatieVezi p-aici pe forum cum se masoara si vezi ce-i cu eiDeasemenea,verifica si diodele redresoareFirul pus de tine e de la alimentarea propiu-zisa a amplificatorului (secundarul sursei) ? Link spre comentariu
Vizitator salutcalin2002 Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 traseu care e plesnit si inlocuit cu fir duce spre + difuzor woofer.Mosfeturi nu cred ca are amplificatoru asta.alea din cate stiu sunt doar la statiile scumpe . Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 .Mosfeturi nu cred ca are amplificatoru asta.alea din cate stiu sunt doar la statiile scumpe .ei na...de ce crezi asta. nu se mai fac demult cu bipolari. iese mult mai ieftin pe mosfet-uri decat sa pui o caruta de bipolari, inf suplimentare, randament mic, deci mai multa caldura degajata. uite cum arata un convertizor pt amp auto cu bipolari si e mai slab decat ala cu 2 fet-uri. Link spre comentariu
Vizitator salutcalin2002 Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 pozele sunt acolo putei sa-mi incercuiti care sunt mosfeturile ? va rog si alte piese care credeti ca trebuie schimbate ,am mai schimbat doua diode busite da tot in scurt e in continuare. Link spre comentariu
papyreloaded Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Du-l la depanator Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 du-l la cineva priceput, daca nu poti sa iti dai seama de ce are n-ai sanse sa il repari tu. sorry. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 s-a rezolvat . fet-urile din sursa ,controlerul ,un zener de 15v si un operational Link spre comentariu
Vizitator salutcalin2002 Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 DA super multumesc inca o data omu chiar se descurca stie ce face il recomand . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum