Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transmitere mici date prin modem wireless Vodafone

Vizitator hogash

Postări Recomandate

Vizitator hogash

Va salut,Am o intrebare daca poate face cineva un sistem de transmitere a unui impuls (este vb 2 pozitii/informatiii) printru-un modem wireless gen Vodafone (acela alb) care sa acceseze o pagina web dand-ui aceste informatiii.Ce doresc eu mai exact sa fac este sa conectez acest modem extern Vodafone (sau orice alta alternativa de a accesa internetu) la un bec iar cand becul este stins automat sa-mi trimita ceva pe server.Sunt mega amator si sunt sigur ca m-am exprimat aiurea, sper sa intelegeti si pentru oricce detalii va stau la dispozitie.Va multumesc,Marius H.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator hogash

Din pacate nu mai pot da edit si o sa scriu direct:Probabil nu am fost explicit indeajuns sunt singur ca este o solutie simpla. In primul rand rezultatul pe care l-as vrea este ca am nevoie sa ma atentioneze un utilaj cand se umple sa si circuitul lui primeste semnalul ca este plin sa trimita starea lui printr-un mijloc wirreles, cel mai probabl modem wireless, odata ajuns semnalul pe serverul meu ma descurc cum sa-l pun in aplicare insa nu stiu cum se poate face acea legatura cu modemul.. sau cum altfel..Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări