Vizitator hogash Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Va salut,Am o intrebare daca poate face cineva un sistem de transmitere a unui impuls (este vb 2 pozitii/informatiii) printru-un modem wireless gen Vodafone (acela alb) care sa acceseze o pagina web dand-ui aceste informatiii.Ce doresc eu mai exact sa fac este sa conectez acest modem extern Vodafone (sau orice alta alternativa de a accesa internetu) la un bec iar cand becul este stins automat sa-mi trimita ceva pe server.Sunt mega amator si sunt sigur ca m-am exprimat aiurea, sper sa intelegeti si pentru oricce detalii va stau la dispozitie.Va multumesc,Marius H. Link spre comentariu
Vizitator hogash Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Din pacate nu mai pot da edit si o sa scriu direct:Probabil nu am fost explicit indeajuns sunt singur ca este o solutie simpla. In primul rand rezultatul pe care l-as vrea este ca am nevoie sa ma atentioneze un utilaj cand se umple sa si circuitul lui primeste semnalul ca este plin sa trimita starea lui printr-un mijloc wirreles, cel mai probabl modem wireless, odata ajuns semnalul pe serverul meu ma descurc cum sa-l pun in aplicare insa nu stiu cum se poate face acea legatura cu modemul.. sau cum altfel..Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum