Vizitator zolli Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 As vrea o parere despre condensatorii de pe placa de baza din poza, mi se par umflati putin. Placa functioneaza dar mai da si semnale de eroare Link spre comentariu
Dj Alex Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 da sunt cam umflati parerea mea Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Cel putin in prima poza se vede clar ca e umflat Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 mi se par umflati putin.Chiar sunt, aveti grije la trecerile metalizate, sa nu le distrugeti cand ii schmbati. Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 "Umflati" bine...nu asa putin.Probabil sunt "marca" G-Luxon-GSC. Schimbati toata seria, nu doar pe cei "umflati", altfel, putin ajuta... PS Dupa ce am dat zoom pe poza, vad ca aia si sunt, nu m-am inselat http://en.wikipedia.org/wiki/Capacitor_plague Link spre comentariu
Vizitator zolli Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Mersi de raspunsuri, maine ma pun pe treaba Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Schimba-i macar pe cei umflati, dupa ce faci treaba asta verifica atent si sursa cu care a fost alimentata placa de baza, este posibil sa aiba probleme.Mare, mare atentie atunci cand ii schimbi placa de baza este formata din multe layere suprapuse, daca distrugi metalizarea cumva iti poti lua adio de la ea. Poti incerca cu o statie de lipit buna, cel mai indicat este cu o statie cu aer cald.Mult succes. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Schimba-i macar pe cei umflati, dupa ce faci treaba asta verifica atent si sursa cu care a fost alimentata placa de baza, este posibil sa aiba probleme.Mare, mare atentie atunci cand ii schimbi placa de baza este formata din multe layere suprapuse, daca distrugi metalizarea cumva iti poti lua adio de la ea. Poti incerca cu o statie de lipit buna, cel mai indicat este cu o statie cu aer cald.Mult succes.La sursele astea de doi bani, este posibil s-o ia razna umfland si tensiunile si condensatorii. Link spre comentariu
sile2288 Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 an cazul asta ar fi bine sa schimbi condensatori pentru a preveni alte stricaciuni-arderi ,ce conteaza cel mai mult in cazul tau e sa schimbi condensatorii cam asa : dc un condensator e de exemplu 3,6v si 3300uf ar fi bine sa pui alti cam cu voltajul cam asa 6.6v 3300uf , deci cam cu 5-6% sa fie valoarea voltajului mai mare, deoarece aceasta schimbare de voltaj face ca condensatorii sa nu mai fie in suprasarcina ,prea incarcati. oricum umflarea lor se datoreaza din cauza altei defectiuni din sursa adica ai o tensiune de iesire din sursa peste limita admisa "deci verifica si tensiunile sursei " Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum