Vizitator danny4you Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Am si eu o problema cu trafu etd34 si cu senzorul de caldura PTH9M04BE222 din schema din atasament. Cine ma ajuta cum sa calculez etd34 cate spire trebuie in primar si cate in secundar ca sa scot 2x70 ca sunt incepator in calculul trafurilor. Si ce pot sa folosesc in locul senzorului de caldura ca nu gasesc pe nicaieri sa cumpar si daca imi poate spune cineva cu ce pot sa il inlocuiesc. Link spre comentariu
Vizitator danny4you Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 se pare ca nimeni nu vrea sa imi deasi mie o manade ajutor. Se poate sterge ca oricum nu vrea sa ma ajute nimeni vad eu cum o rezolv. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Daca folosesti etd34 vei putea scoate doar ~500-600W.Pentru 2x70V asta ar insemna 4 amperi cea ce e foarte putin pentru aplicatia ta.Eu zic sa alegi etd49/59.Legat de senzorul de caldura..este un termistor PTC de 330 ohmi..daca nu gasesti echivalent poti inlocui cu un termistor ntc si un tranzistor pentru inversare. Link spre comentariu
Vizitator danny4you Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 dupa ceva timp am reusit sa probez sursa sa vad daca merge si inca e pe bancul de probe, o sa revin cu niste poze si cu masuratori dupa ce terminprobele si sa aranjez piesele mai bn pe cablaj. Asta daca e interesat cineva sa vada si sa o si faca. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Ok..spor in continuare la ea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum