gaby1204 Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Buna seara . Am o nelamurire in legatura cu tda1524 , cu schema postata de @lex. Nu inteleg de ca in schema cablajului toate piesele difera fata de cele din scehma electrica.... http://elforum.info/download/file.php?id=28777&mode=view Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 pentru ca schema de aplicatie practica poate diferi de cea din catalog in urma unor teste facute de fabricant,dar diferentele sunt minore si nu afecteaza performantele Link spre comentariu
gaby1204 Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 Si eu ce piese foosesc?cele din imaginea cu partea "plantata"? Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Daca iti place varianta de la care ai cablajul, atunci fa-o pe aia ! Daca vrei sa faci varianta din schema, proiecteaza-ti cablaj la ea (cu sau fara stabilizatorul de 12V). Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 poti folosi "partea plantata",sigur a fost proiectata dupa teste si dupa achizitionarea de piese Link spre comentariu
gaby1204 Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 Multumesc pentru ajutor . . Puteti da topic close Link spre comentariu
gaby1204 Postat Martie 5, 2010 Autor Partajează Postat Martie 5, 2010 Am realizat montajul , dar are un zgomot de fond . Cum pot sa il elimin ? sau cel putin sa il micsorez :cry: Link spre comentariu
palcu ion Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 ecranand semnalul de intrare cu un cablu (coaxial) de calitate Link spre comentariu
md_2910 Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Am facut si eu preul co TDA1524 si e ORIBIL,nu las recomanda nici dusmanilor mei.A trebuit sa renunt la balans pentru ca nu avea nici un efect ,potentiometrul de volum dat la jumatate imi opreste un canal,a trebuit sa -l reglez aproape de maxim ca sa mi mearga ambele canale,mai exact la valoarea de 4 Vcc masurati pe mijlocul potentiomerului,basul pe un canal merge pana la maxim dar imi opreste celalalt canal cum trec de 2,4Vccmasurati pe mijlocul potentiometrului si inaltele merg bine pe canalul pe care mi-l opreste basul,dar cum trec de2,3Vcc masurati pe mijlocul potentiometrului de inalte imi baga un fasait oribil pe celalalt canal de care nu am putut scapa sub nici un fel.Eu personal va recomand sa NU incercati acest circuit pentru ca o sa fiti dezamagiti de el si va pierdeti timpul . Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Probabil e un exemplar de IC cu defect de fabricatie sau confectionat pe vapor. Link spre comentariu
fta Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Daca ai brum de retea, alimenteaza-l separat printr-un lm317 si ai grija la buclele de masa, daca e (fasait) nu ai cum sa scapi de el. Link spre comentariu
md_2910 Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Nu stiu care este problema cu acest circuit,dar deabia am reusit sa-l folosesc pe post de corector de ton.Am mai patit mai demult la fel cu un circuit corector de ton,parca era A274D,nu mai stiu exact,era un inlocuitor pentru TCA740 si atunci nu am avut ce sa scot din el si l-am aruncat. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 schema cu tda1524 nu va merge bine niciodata , indiferent de ce artificii veti face si indiferent daca veti folosi componente de cea mai buna calitate...! aruncati modulul la gunoi si faceti un modul cu lm1036n , care va merge mult mai bine...! Link spre comentariu
md_2910 Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Ai dreptate ,mam chinuit degeaba,modulul pe care lam facut cu TDA1524 deabia am reusit sa-l folosesc pe post de corector de ton si asta cu mari batai de cap si mult timp pierdut doarpentru a demonstra ca acest circuit este doar o GLUMA Link spre comentariu
Vizitator aditzus Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 eu folosesc acest circuit in prezent, pt un amplificator stereo cu tda7294. Intradevar are si fasait si brum si detoate. Merge dezamagitor. Nu-l faceti ca merge prost. Am o problema si la reglajul inaltelor cand potentiometrul este reglat peste jumatate.daca vreti un corector bun incercati TA7630P de la Toshiba. Merge foarte bine si nu introduce nici un fel de distosiuni. Pentru preamplificator recomand mai vechiul TDA2320 caruia ii aplicati o recatie negativa. Merge bine si fara distorsiuni. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum