lucaconstantin Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 din start va spun ca sunt nou la cum trebuie programat un calculator sau cum trebuie folosit!am cumparat un monitor lcd belinea model 101910,la mina a doua,ieftin,la broba pe calculatorul vinzatorului.acolo functiona corect.stiu ca are timpul de raspuns de 25 ms.acasa la mine pe ecranul monitorui imaginea apare cu intermitente aleatorii,oricum cu intreruperi foarte dese ,nu-mi apare out of range,fapt curios pentu mine:daca tin incontinu apasata tasta de auto adjusting nu mai dispare imaginea de pe ecran.cineva mi-a spus ca-mi trebuie un anume program,driver pentru monitor belinea.acum va rog ajutati-ma sa pot sa fac monitorul asta sa functioneze si pe calculatorul meu.mentionez procesor celeron 3,06G,memorie 256M,placa video 256.are cineva driver pentru belinea? Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 în general nu ai nevoie de driver pentru monitor, pare că nu se prea înţelege modul video ales de windows cu ce poate monitorul...încearcă să modifici rezoluţia, adâncimea de culoare, etc... dacă nu merge, şi poţi să-l returnezi sau schimbi, fă-o cât mai repede... şi dacă ai cum, ia un monitor nou!!!dai cam de 2 ori banii daţi pe un sh, dar măcar dacă se petrece ceva, ai garanţia!!!şi în treacăt fie zis, mai adaugă ram la sistemul ăla, că 256 e cam puţin... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum