Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

driver monitor lcd belinea

lucaconstantin

Postări Recomandate

din start va spun ca sunt nou la cum trebuie programat un calculator sau cum trebuie folosit!am cumparat un monitor lcd belinea model 101910,la mina a doua,ieftin,la broba pe calculatorul vinzatorului.acolo functiona corect.stiu ca are timpul de raspuns de 25 ms.acasa la mine pe ecranul monitorui imaginea apare cu intermitente aleatorii,oricum cu intreruperi foarte dese ,nu-mi apare out of range,fapt curios pentu mine:daca tin incontinu apasata tasta de auto adjusting nu mai dispare imaginea de pe ecran.cineva mi-a spus ca-mi trebuie un anume program,driver pentru monitor belinea.acum va rog ajutati-ma sa pot sa fac monitorul asta sa functioneze si pe calculatorul meu.mentionez procesor celeron 3,06G,memorie 256M,placa video 256.are cineva driver pentru belinea?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

1

• lucaconstantin

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

în general nu ai nevoie de driver pentru monitor, pare că nu se prea înţelege modul video ales de windows cu ce poate monitorul...încearcă să modifici rezoluţia, adâncimea de culoare, etc... dacă nu merge, şi poţi să-l returnezi sau schimbi, fă-o cât mai repede... şi dacă ai cum, ia un monitor nou!!!dai cam de 2 ori banii daţi pe un sh, dar măcar dacă se petrece ceva, ai garanţia!!!şi în treacăt fie zis, mai adaugă ram la sistemul ăla, că 256 e cam puţin...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări