Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent MJ2955

Vizitator emil1986

Postări Recomandate

in aceeasi capsula to3....1-- 2n3055 facuti de st microelectronic2-- 2n3442 originale3-- 2n3772 ,2n3773 originale4-- kd503 tesla5-- mj15001, 15003 , 15022 ,15024 , motorolain capsula to247...1-- 2sc5200 toshiba2-- tip35c st microelectronic ps...mare atentie la piraterii... :dapentru bd237 .... recomand bd441 originale stm , musai cu tabla pe spate...!pentru bd238 ... recomand bd442 originale stm , tot cu tabla pe spate...!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

6

• wiley_boss88

5

• nostrom

3

• zal

2

nu face nimic.daca as cumpara de la magazinul dumnevoastra : 2n3443 originali facuti de st microelectronic cat mar costa 4buc pana in slatina :nas: chiar si pentru bd237 .... recomand bd441 originale stm , musai cu tabla pe spate...!pentru bd238 ... recomand bd442 originale stm , tot cu tabla pe spate...!

Link spre comentariu

2n3443 originali facuti de st microelectronic

:rade: vedeti ca virgula confundati marfa cu ambalajul , stimate domn ...! 2n3443 este un tranzistor pnp , cu germaniu , in alta capsula , fabricat de firma central semiconductors din state , nicidecum de st microelectronics...! eu n-am pomenit despre asa ceva in postarea mea...!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări