Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent MJ2955

Vizitator emil1986

Postări Recomandate

Vizitator emil1986

salut.am si eu o statie cu tranzistori cate 2 pe canal uni 2n3055 cate unul pe fiecare canal iar ceilalti mj 2955 arsi. pe 2n3055 am gasit sai cumpar dar pe mj 2955 nu gasesc acum intrebarea mea este cu ce as putea sa inlocuiesc pe mj 2955 care ar fi echivalentul lor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

6

• wiley_boss88

5

• nostrom

3

• zal

2

@ domnul nostrom...!cind o zbura pig-ul o sa se gaseasca mj2955 originale cu 3 ron bucata in magazine...!la 3 ron bucata se pot gasi doar pocnitori chinezesti frumos marcate... :da

Link spre comentariu

D-le Misur.... doar cateva au preturi mai mari majoritatea magazinelor de la care am observatca se aprovizioneaza depanatorii au pretul pe care l-am comunicat .Dumneavoastra daca aveti la vanzaresigur nu va convine asa pret. Fiecare decide de unde isi procura piesele si cat e dispus sa plateasca

Link spre comentariu

domnule nostrom ...daca habar nu aveti despre calitatea unor piese , va recomand calduros sa nu mai aberati aiurea in tramvai...!aici nu este vorba citusi de putin despre ceea ce vind eu... :ciuda: ci pur si simplu despre produse originale si de produse contrafacute...! pentru linistea dvs personala , aflati ca pina chiar si eu , dupa ce am rascolit toate magazinele cu putinta din bucuresti , am cumparat pentru magazinul meu mj2955 originale sgs-thompson cu 9 ron bucata...! asa ca fantezii atomice cu mj2955 la 3 ron bucata care se gasesc in multe magazine de specialitate.... :nebun: ...apai , sa fim seriosi , domnule...!

Link spre comentariu

Felicitarii achizitionatii numai de firma .Si spor la bani Despre aberatii lasati-o mai moale si nu fiti obraznicdeoarece nu ma cunoasteti si nici nu am facut aprecieri privind calitatea produselor din RomaniaAm mentionat un pret al tranzistorului Alegerea magazinului si piesei ramanand la latidudinea cumparatorului.Se pare ca nimic nu dispare mai greu ca dorinta de a avea pareri bune despre sine. Putina modestie nu strica.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

cine ma ajuta cu cei mai buni finalii si recomandati in loc de 2n3055 ceva bun si de putere la statia A-350 de 2x35w sau ceva ar mai fi bun 2n3442 . Originali au fost SDT9207 pe schema dar nu sunt multumit de ei si nici de 2n3055 care iam frecat putin si sa luat pirateria dupa ei care au costa 1buc 2,5lei .Astept sfaturi pe ce sa ma axez indiferent de pret CALITATEA CONTEA :da nu pretul sau dizainul lui. Si va mai rog ceva in loc de BD237 si 238 ce as putea pune mai bun si model mai nou .

Link spre comentariu

sdt-urile acelea originale au fost nu bune ci extraordinar de bune... :da e o mare greseala sa-i schimbati daca nu sint prajite...ma rog ,e treaba dvs...!intrebarea este urmatoarea...vreti echivalenti in aceeasi capsula...anume to3...?

Link spre comentariu

pai statia asta a dat multi anii discoteca si apoi am inchis disko si a ramas de muzeu nu am vanduto si au trecut multii finali prin ea ca sa faca banii si akuma as vrea ceva mai bun,ca doar suntem in 2010 nu mai suntem in anii,80. multumesc pt raspuns Dom:misuraelectronic. si ceva sfaturi la bd-uri?.Vreau sa o pastrez amintire si tot o scula e si acuma la batranetea ei .sunt pasionat de :ELECTROMURES :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări