Vizitator kromak Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Salut, Am un tv Grundig Davio 7 si din greseala l-am alimentat la 24V As vrea sa stiu ce valoare are integratul ( U6) cel de langa cei doi condesatori de 100uF/16V de langa alimentare. Am cautat schema si nu am gasit nimic. El inca mai functioneaza, dar numai alimentat la alimentator de 12v si la bateria de masina, iar in schimb nu mai incarca acumulatorul. As fi foarte onorat daca ma poate ajuta cineva. Multumesc anticipat! http://www.tvsnob.com/images/grundig_davio-thumb.jpg Link spre comentariu
ollync Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Pe integrat nu mai scrie nimic ? Link spre comentariu
Vizitator kromak Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 nu se mai vede nimicpentru ca a plesnit si nu se mai cunoaste nimic Link spre comentariu
nostrom Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Spune ce sasiu este. Apare scris la vedere pe placa de baza sau pune o poza cu placa Imaginea TV. nu ne ajuta cu nimic Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Vezi sa nu te ajute aia de la pcforum.ro.Nu ti-l rezolva decat cei care au facut garantia la Grundig.(mergi la un magazin Flanco si vezi cu cine au contract de garantii) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum