dragnea crinu Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 va salut si va rog daca se poate sa ma ajutai cu o schema de gen. JF preferabil cu tuburi sau tranzistori sau ci va multumesc Link spre comentariu
iulidan2 Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Sunt multe variante, functie de performante.O varainta simpla, o atasez mai jos. Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Am trimis MP! Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Salut,nu stiu daca mai e de actualitate la Conex,dar au comercializat acum cativa ani un generator sub forma de kit,cred ca ai putea aborda ceva mai performant avand schema,cablajul si toate componentele la un loc,oricum schema e verificata si merge daca te incumeti sa o reproduci,eu avand modelul in fata am reusit sa reproduc un exemplar,cu rezultate bune la functionalitate,dar ca de obicei,in lucrul home made,estetica lasa de dorit,nu am facut la serie ca sa merite PCB-uri de firma,totul la mana,din pasiune pt lucru,aveam generator industrial,dar ce-i facut de mana ta parca folosesti mai cu placere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum