sile2288 Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 buna mar interesa un sfat mai exact la ceea ce am eu si nu inteleg fenomenul am un dvd rom ca ori-ce care dvd si numi mai recunoaste dvd-urile doar cd-urile tre facut update la astea ma gindesc sau nu se face la asa ceva si dc sar face cum sar face update ca nu inteleg prin ce sursa e culmea ca inainte o mers pe dvd-uri si acuma doar pe cd -uri inca asa ceva nam mai patit nici nam auzit sau e vreo problema cu laseul dar nu cred cai asta datimi un raspuns care stiti de nu ma inervez si i iau laserul si fac un brelog laser termic din el sa topesc cite ceva apropo dc vreti sa va faceti un laser termic vb cu mine sunt bun in inventi destea Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 cauta update de firmware pentru marca si modelul care il ai .... daca nu se rezolva poti sa iei dioda si sa faci brelog Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 In loc de firmware,eu zic sa cauti altul nou .Se pare ca e belit lectorul Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 mai exista si posibilitatea sa ii mai dea umpic de curent pe dioda laser din cele 2 semireglabile de pe blocul optic ... are sanse sa ii mai tina ceva timp Link spre comentariu
sile2288 Postat Februarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2010 tin sa specific ca calculatorul nul mai recunoaste ca dvd rom ci cd rom carei buba aici habar nam Link spre comentariu
sile2288 Postat Februarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2010 zicetimi cam ce e de schimbat ca am mai multe dvd romuri stricate macar sal fac pe asta nu deaia dar imi placea cum functiona la inceput si vreau sa mai intreb cei ala lector fiti mai expliciti cu afirmatile Link spre comentariu
sile2288 Postat Februarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2010 se pare ca doar un firmware ar fi de folos in cazul asta de numi recunoaste calculatorul ca dvd oricum o sa incerc dc gasesc un firmware pt tipul asta si o sa va spun cam ce o fost defapt inca de cind ma stiu nam patit asa ceva ,ma cindesc ca dc il las asa poate mai incolo il recunoaste ca flopy disc sau mai stiu eo ce oricum mersi de amanunte mai vreau ceva specificati altele ca cele specificate mai sus :cry: Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Am reparat destule optice ca sa stiu ca nu merita sa'ti bati capul. E 40 ron un DVD-writer sh, si 80-90 unul nou in tipla... Link spre comentariu
sile2288 Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 am rezolvat problema la dvd rom cu un update de firmware care lam gasit pe net , cum lam updatat cum e ca si nou - o intrat pe functia dvd se pare ca dvd romul asta meu la fiecare reinstalare de windows tre sa il si updatez deoarece windowsul nul poate recunoaste ca dvd . inca asa ceva cu nici un dvd rom sau dvd-rw nam patit lucrul asta ,tin sa specific ca e prima data cind updatez un dvd rom defapt am mai multe dvd romuri si la nici unul numi trebe update de firmware doar la asta . oricum mersi baieti de parerile voastre au fost de folos . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum