Vizitator djedd Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Care e mai bun,dc? Link spre comentariu
cristimm Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 MDF-ul e mai bun. E de ajuns sa pui mana pe o bucata de PAL si pe una de MDF si iti dai singur seama. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 MDF-ul este mai bun pt. ca este mult mai dens .Se prelucreaza si mai usor , este mai rezistent in timp decat PAL-ul . Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 stiti cumva de unde pot procura niste material MDF pentru o incinta de subwoofer?? Link spre comentariu
Haralambie Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 stiti cumva de unde pot procura niste material MDF pentru o incinta de subwoofer??Vorbeste cu Vasile ( Frunzila ) Link spre comentariu
Vizitator djedd Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 stiti cumva de unde pot procura niste material MDF pentru o incinta de subwoofer??Da,la orice magazin (care se respecta) de profil.De ex in Timisoara,la Arabesque.Cred k mai au magazine shi prin tzara! Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 aceleasi depozite care vand PAL vand si MDF. insa de obicei se gaseste mai rar caci se foloseste mai putin asa ca probabil va trebui sa telefonezi la mai multe depozite. daca vrei doar pt. un sub intreaba daca vand si la 1/2 coala. daca iti aduc la comanda nu vei putea cumpara 1/2 coala :( Link spre comentariu
Vizitator djedd Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 O coala este in jur de 800.000 lei Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 si chiar merita diferenta de pret dintre MDF si PAL ??? credeti ca daca imi fac carcasa din PAL de 20 mm o sa se auda mai rau decat daca ar fi din MDF??? (carcasa o vreau pentru un subwoofer de 10") Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 O coala este in jur de 800.000 leiDepinde cat de mare si cat de groasa.Eu am MDF de vanzare de 18mm cu 500 mii metru patratat. Avanajul este ca platesti DOAR efectiv cat duci acasa nu si resturile.....In aces pret intra si gaurirea la difuzoare si accesorii.Comanda minima este 1 m patrat Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 pai gauri rotunde in MDF pentru un subwoofer de 10" tot la tine se fac???ca pe mine ma intereseaza MDF-ul puntru un subwoofer... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 Daca il cumperi de la mine ti-l gauresc cum vrei tu :lol: Link spre comentariu
Vizitator djedd Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 O coala este in jur de 800.000 leiDepinde cat de mare si cat de groasa.Eu am MDF de vanzare de 18mm cu 500 mii metru patratat. Avanajul este ca platesti DOAR efectiv cat duci acasa nu si resturile.....In aces pret intra si gaurirea la difuzoare si accesorii.Comanda minima este 1 m patrat...ieftin...De unde esti? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 cine ? eu ?Scrie la locatie.... Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 gaurirea se face foarte simplu ... FREZA :lol: ... poti s-o faci si cu pendularu' dar tre sa ai mana sa-l tai cum trebuie ... cu freza iese de fabrica !!! :lol: ...asta in cazul in care ia o freza respectabila cu dispozitiv pt. arc de cerc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum