Vizitator djedd Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Ce material e mai bun,pentru incinte?Mai subtire sau mai gros? La marii producatori (profi) observ ca folosesc materiale foarte subtiri. in jur de 1,5 cm.Ei de ce folosesc materiale asa de subtiri? in special Outline. Link spre comentariu
caudiodesign Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Salut !Eu personal folosesc PAL de 16 mm.Este cea mai buna combinatie intre rezistenta,greutate si pret,zic eu.Cu stima,Costin RujaC Audio Design Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Iar eu de 18... , ......pentru incinte medii , cu volum pana in 150l, bineinteles cu intarituri/// Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Ce material e mai bun,pentru incinte?Mai subtire sau mai gros? La marii producatori (profi) observ ca folosesc materiale foarte subtiri. in jur de 1,5 cm.Ei de ce folosesc materiale asa de subtiri? in special Outline.Outline intareste foarte bine incintele si foloseste plywood in majoritatea, eu am avut ocazia sa vad interiorul unor incinte Outline si sunt f bine ranforsate. Link spre comentariu
Vizitator djedd Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Ce material e mai bun,pentru incinte?Mai subtire sau mai gros? La marii producatori (profi) observ ca folosesc materiale foarte subtiri. in jur de 1,5 cm.Ei de ce folosesc materiale asa de subtiri? in special Outline.Outline intareste foarte bine incintele si foloseste plywood in majoritatea, eu am avut ocazia sa vad interiorul unor incinte Outline si sunt f bine ranforsate.aia am vazut shi eu.Tot in ceatza am ramas...Outline e un pur exemplu,ce mi-a venit in minte.Totusi din ce motive folosesc materiale subtiri? Ma indoiesc,cu riscul de a ramane indoit,ca ar face rabat in detrimentul calitatzii sunetului favorizind mica greutate a incintelor. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Greutatea incintelor este unul din cei mai importanti parametri in sunetul pro. . Uneori se sacrifica sunetul in favoarea unei greutati mai mici , mai ales in situatii unde nu este nevoie de prea mult bass . Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 pina la un punct, dupa care nu mai conteaza. asa cred eu.zicea cineva mai demult (nu stiu sigur daca aici sau pe Hi-Fi Multimedia) ca a facut niste incinte pro din beton de 5-6cm. si ca nu se auzeau mai bine decat altele similare din pal sau mdf de 25mm. eu am vazut ca peste 3-4cm grosime nu construieste nimeni incinte. vreau sa zic pasionatii audiofili . Link spre comentariu
Vizitator kameleon Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 la un moment dat, in lipsa de preocupare, facusem o boxa din carton de la o cutie de monitor care mergea super. fara intarituri, ash adauga. asta vs peretzi de 10cm pal sau betonTotushi nu era doar o cutie de carton. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum