Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Grosimea materialelor

Vizitator djedd

Postări Recomandate

Vizitator djedd

Ce material e mai bun,pentru incinte?Mai subtire sau mai gros? La marii producatori (profi) observ ca folosesc materiale foarte subtiri. in jur de 1,5 cm.Ei de ce folosesc materiale asa de subtiri? in special Outline.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• notchman

1

• Mircea Bartic

1

• Shambala

1

• caudiodesign

1

Top autori în acest subiect

Ce material e mai bun,pentru incinte?Mai subtire sau mai gros? La marii producatori (profi) observ ca folosesc materiale foarte subtiri. in jur de 1,5 cm.Ei de ce folosesc materiale asa de subtiri? in special Outline.

Outline intareste foarte bine incintele si foloseste plywood in majoritatea, eu am avut ocazia sa vad interiorul unor incinte Outline si sunt f bine ranforsate.
Link spre comentariu
Vizitator djedd

Outline intareste foarte bine incintele si foloseste plywood in majoritatea, eu am avut ocazia sa vad interiorul unor incinte Outline si sunt f bine ranforsate.
aia am vazut shi eu.Tot in ceatza am ramas...Outline e un pur exemplu,ce mi-a venit in minte.Totusi din ce motive folosesc materiale subtiri? Ma indoiesc,cu riscul de a ramane indoit,ca ar face rabat in detrimentul calitatzii sunetului favorizind mica greutate a incintelor.
Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

Greutatea incintelor este unul din cei mai importanti parametri in sunetul pro. . Uneori se sacrifica sunetul in favoarea unei greutati mai mici , mai ales in situatii unde nu este nevoie de prea mult bass .

Link spre comentariu

pina la un punct, dupa care nu mai conteaza. asa cred eu.zicea cineva mai demult (nu stiu sigur daca aici sau pe Hi-Fi Multimedia) ca a facut niste incinte pro din beton de 5-6cm. si ca nu se auzeau mai bine decat altele similare din pal sau mdf de 25mm. eu am vazut ca peste 3-4cm grosime nu construieste nimeni incinte. vreau sa zic pasionatii audiofili :d .

Link spre comentariu
Vizitator kameleon

la un moment dat, in lipsa de preocupare, facusem o boxa din carton de la o cutie de monitor care mergea super. fara intarituri, ash adauga. asta vs peretzi de 10cm pal sau betonTotushi nu era doar o cutie de carton.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări