Vizitator Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Salut.Am un PIC 16F876A si as vrea sa stiu daca se pote scrie de mai multe ori.As mai vreasa stiu daca este regula generala la PIC-uri ca litera "F" din denumire arata ca se poate rescrie.Multumesc. Link spre comentariu
cirip Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Salut.Am un PIC 16F876A si as vrea sa stiu daca se pote scrie de mai multe ori.As mai vreasa stiu daca este regula generala la PIC-uri ca litera "F" din denumire arata ca se poate rescrie.Da. F este de la FLASH, care este reprogramabil electric. C este de la CMOS si este "one time programmable". Exceptie la C este 16C84, care este cu FLASH si se poate reprograma. Link spre comentariu
francezu Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Litera "F" vine de la flash, si da inseamna ca se poate rescrie. Cand ai dubii in privinta unei componente e bine sa consulti datasheet-ul. Link spre comentariu
diablero Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 De unde reiese ca 16C84 este cu flash? Link spre comentariu
cirip Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 De unde reiese ca 16C84 este cu flash?Din foaia de catalog: http://ww1.microchip.com/downloads/en/d ... 30445c.pdf. Poate ca tehnologia nu e exact FLASH, dar este reprogramabil electric si cred ca asta intereseaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum