Vizitator radup87 Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Salut, am o problema cu tel meu... Nu se mai aprind ledurile de la tastatura decat cand vor ele... Am desfacut tel si nu are urme de lichide in el sau in zona conectorului. Trebuie sa schimb toata folia? Sau pot sa ii fac si altceva? Eu nu am ustensile pt lucrari de genul... Link spre comentariu
cniky Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Salut.Cu atat mai mult faptul ca nu ai echipamentele necesare pt. interventie, cel mai sigur e sa mergi cu el la un service specializat GSM. Link spre comentariu
Vizitator radup87 Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Asta am si facut ieri de dimineata. La cate service-uri am fost mi-au zis ori ca nu au piese, ori ca nu se baga. Cred ca nu am fost la vreo 2 service-uri mai obscure... Faza e ca uneori se aprind si uneori nu... Din 6 leduri cred k doar 3 se aprind, in majoritatea timpului sta doar unul aprins, in dreapta sus. Sa fie o solutie schimbarea foliei pe care sunt ledurile si butoanele? Daca e as, face comanda si as schimba-o eu... La Bucuresti nu am cum sa ajung sa mi-l repar. Link spre comentariu
Kytan666 Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 teoretic e din folia de taste, nu-ti pot spune 100% sigur dar nu cred ca ar fi altceva... fa-ti comanda de una si ar trebui sa mearga fara problemee Link spre comentariu
khrystyan Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Nu vreau sa ma bag peste topic-ul omului dar am si eu un E51, care e chestia mi-am rupt manglica si lumina/butoanele merg doar cand vor... Am cumparat folie si am schimbat-o si a trebuit si resoftat(nu stiu dc...) Intrebarea mea este:Geam-ul de la display il are cineva, sticla, care este defapt un plastic, as vrea sa-l schimb si nu gasesc in Arad si nici pe net...Are cineva, care sa fie cel putin 9/10 estetic, al meu e "mancat" de super glue si mai e si zgariat :cry: Multumesc anticipat!ID Y! Messenger: christi_maier, platesc bine pt. acel geam... Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 E51 are un senzor optic situat in partea superioara a ecranului. Acopera cu un deget sau baga tel la intuneric si vezi daca se aprinde lumina la taste. Rolul acelui senzor este de a opri lumina la taste cand dispozitivul este expus la lumina naturala sau artificiala intensa (pentru economie de energie). Link spre comentariu
khrystyan Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Ai facut cum a zis Dl. Mihai?Intredevar are... Si chiar si mie mi-a trebuit o sapt. sa imi dau seama de ce se stingea cand treceam dintr-o camera in alta sau pe sub vreun tunel cu masina...Din pacate nu se poate dezactiva... Link spre comentariu
Vizitator radup87 Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Stiam de senzor de cand l-am luat. Nu prea ai citit atent, am scris ca se aprindeau doar vreo 3 leduri din alea 6 de pe folia cu tastatura, deci, sigur nu avea treaba cu senzorul ala! Oricum am scapat de telefon, multumesc oricum pt ajutor si pt raspunsurile primite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum