dem3ntor Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Salut!Am cumparat de curand 2 boxe Kenwood LS-45 facute in belgia, pe 3 cai. Au trecut pe spate 50W dar am ramas uimit cand le-am desfacut acasa ce simple sunt: difuzorul de joase este cu suspensie textila, tweterul este piezo, magnetul la dif, de joase este cat la boxele de cass international si ciu-ciu filtru. Ele se aud bine dar ma asteptam la ceva mai "elaborat".Inainte de a cumpara boxele am probat+desfacut o pereche technics (nu mai retin ce serie) tot de prin 80si ceva.Cele technics tot pe 3 cai, tot cu suspensie textila, tot fara filtre, dar cu un magnet ceva mai mare (alea aveau 70W). Oricum se auzeau muult mai slab decat Kenwood-urile alese, atat la frecvente joase cat si la medii- inalte. am deschis topicul pentru cei care vad boxe de acest gen sa nu ramana mirati ca mine la o autopsie. :PMultumesc! Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Sunt boxe comerciale Low budget. E plina lumea de astfel de boxe. De sunat probabil nu suna rau dar nici bine - de asta poti fi sigur. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum