Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

este vreo diferenta?zic vreo prostie?

Vizitator ToW

Postări Recomandate

Salut.Am si eu o nelamurire si voi stiu sigur ca ma puteti ajuta! Am in masina un cas normal cd 4 x 45.Am decat 2 boxe ovale legate pe el momentan.A suferit diverse schimbari adica a dat muzica in tot felu de difuzoare de capaciatea lui.Am confectionat un tun de bass,diametrul boxei de 31,si as vrea sa il pun pe el.Stiu ca nu il duce fara statie dar ma gandeam daca nu cumva pot pune pe difuzoru respectiv 2 canale odata?Mareste puterea cu ceva?Zic o prostie?De aia am apelat la voi. Cu respect o seara buna multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

3

• boederyakumo

2

• scormonel

1

Vizitator marisan

Un canal il poti pune pe acel tub dar sa nu te astepti la cine stie ce, se va auzii mai incet decat cele din usi, mai mult, pentru redarea basilor iti trebuie si filtru. Nu poti pune doua canale pe el.

Link spre comentariu

Daca circuitul casetofonului i-ti permite split channel sau legarea in punte poti sa conectezi doua canale de ex rear left si rear right in punte vei obtine o putere dubla din respectivul circuit finalal casetofonului. Vezi schema din carte sau de pe capac.De obicei la circuitele de amplificare mai noi exista aceasta obtiune din fabrica legarea in punte. frecventele inalte intr-un difuzor de bass nu se vor auzii foarte puternic pentru ca spectrul de frecventa la un dif de bass este de obicei undeva la 20 HZ--600 Hz.Iar ca sa se auda totusi uniform muzica poti regla din casetofon de la obtiunea father sau balance front- rear.Opinia mea. :101

Link spre comentariu

Castofoanele auto care au puteri mari sînt deja puse în punte, deci nu le mai poţi pune încă o dată. Oricum, şi 45W sinus e nerealist pentru impedanţe de 4 ohmi.

Link spre comentariu

Ca sa ajungem la o concluzie clara, eu zic sa ne spui tipul casetofonului sau sa postezi schema daca o ai si noi vom putea raspunde mai mult decat la obiect in privinta conectarii.Altfel totul este bla,bla. :da

Link spre comentariu

La 4x45 e evident că toate ieşirile sînt în punte, ce schemă mai vrei? Nu e nevoie să se audă mai încet decît restul difuzoarelor, unde scrie că are sensibilitate mai mică?ToW, mai bine pune-i un amplificator separat, nu sînt chiar aşa de scumpe.

Link spre comentariu

Bun am inteles renunt la ideea de a'l pune fara amplif.Ar mai fi ceva.Am posibilitatea sa il pun pe oricare din casetofoanele astea.va explic ce fel de cas sunt si ce au montate acuma pe ele,si voi daca puteti sa imi spuneti pe care ai fi mai bn sa montez woofer'u.Am un sony CDX-GT210 care da in 2 boxe ovale alpine.pe asta initial am vrut sa pun subwoofer'u.Apoi mai am un Pioneer DEH-1820R care are o linie audio sony Xplod 2fata rotunde + 2 spate ovale.Si ce fel de amplificator as putea pune ce imi recomandati.O sa imi masor si incinta wooferului sa imi spuneti dak l'am facut bine pt ca nu am avut niciun fel de schema in fata.Va multumesc frumos o zi buna sa aveti

Link spre comentariu

12" woofer-magnet driver-strontium power flex design havey-duty motor-peak output power-1400 W-frequency response bandwidh-30Hz-1,500Hz-max. sound pressure level-89 db @ 1w/m-nominal impendance-4 ohms incinta-lungimea cilindrului 60 cm-diametru 31 cm-diametru bass reflex 8 cm situat in spatele magnetului8" woofer-~~-----~~~-1200 W-42Hz-5,000Hz-88 db @ 1W/m-4 ohmsincinta -lungimea cilindrului 45 cm-diametru 25 cmdiametru bass reflex 5 cm situat in spatele magnetuluiAstea's wooferele ce le'am confectionat eu...dak vrei sa va uitati pe dimensiuni sa imi spuneti daca's bune sau nu.Va multumesc inca odata

Link spre comentariu
Vizitator marisan

Mergi pe Pioneer DEH-1820R, Sony nu are iesire RCA, cel putin asa este trecut pe site-ul unde am citit caracteristicile, de fapt se poate si la asta dar te complici. Amplificator, as merge tot pe un pionner.

Link spre comentariu

Castofoanele auto care au puteri mari sînt deja puse în punte, deci nu le mai poţi pune încă o dată. Oricum, şi 45W sinus e nerealist pentru impedanţe de 4 ohmi.

Exista casetofoane auto ce au convertizor si etaje finale normale. Solutiile folosite de fabricanti sunt foarte diverse si nu se poate generaliza.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări