Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

miez magnetic contactor zgomotos

valer650

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valer650

7

• electriclicdoll

2

• q_acdc

1

• amisdaniel

1

multumesc pt.oferta ,vreau doar sa aflu cauza.

In cazul ca te-ar mai putea interesa. O cauza posibila ar fi - arcuri prea tari montate la sistemul de revenire al echipajului mobil, astfel incat la atragerea completa a armaturii forta de atractie si cea a arcurilor de revenire devin comparabile. Deoarece fluxul prin miez este alternativ, rezulta vibratii. Se remediaza prin inlocuirea arcurilor, cu unele putin mai slabe dar care sa asigure deschiderea ferma a contactelor. Ar mai putea fi afectate prin imbatranire sau decalire arcurile care asigura presiunea minima a contactelor. Se inlocuiesc acestea.
Da asa este personal am remediat zeci de contactori si relee la electrica PRAM ,ar mai fii o solutie tehnica:a) Sistemul de ghidare din interiorul bobinei trebuie curatat si uns.b) verificati pozitia in care trebuie montat contactorul vertical orizontal .c) de obicei si uzura contactelor diminueaza distanta pe care fabricantul a luato in calcul la inchiderea circuitului magnetic .d) ATENTIE bobina este calculata pt. CC, sau CA. (da sunt contactorii pentru curenti mari cu bobina in cc.)
Link spre comentariu

va multumesc pentru interes dar va repet datele problemei.Am mai multi contactori zgomotosi la care am facut diferite combinatii cu miezurile si am avut acelasi rezultat.Am procurat un contactor identic, folosit, dar care nu facea zgomot.I-am luat miezurile si le-am pus la unul de-al meu si a devenit silentios.Miezurile mele le-am pus pe cel procurat si a devenit zgomotos.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări