remus68 Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Eventual daca este impins catre clasa AB Si acum in ce clasa lucreaza ? Link spre comentariu
cataprofu Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 asta vroiam si eu saa intreb ? este clasa A.B pura shi eu vorbesc din teste shi auditii la calitateaa pe care mi-am permis-o vazi bancul de probe .AAcest amplif este VIU traaieste nu vb doar din studierea schemei .Eu am scris ce am observat fizic la CALD nu l-am facut eu shi nu ma dau mare cu el .Este o propunere in urma unor teste shi o sal fac proiect de lucru pt caa eu consider caa merita .am aascultat shi modificat ceva multe zeci de aampuri la viata mea shi sunt in stare sa observ o sculaa RASATA.Respect celor de la CROWN . Din studiul schemei observam ca acest amp merge bine shi cu piese de proasta calitate conditia sa fie in parametrii shi nu sughite shi tot se aude in clasa hi-fi pina la aprox100-150w. Vb din experienta pt ca un canal de la pa 602 a fost ciobanit rau de catre un novice .Lasati parerile pe seama PROFILOR shi puneti minuta la treaba pt ca aaveti pe linga voi oameni inteligenti shi pasionali de unde aveti ce invata NO OFFENSE CI MULT RESPECT. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 S-au inspirat din schema brevetată de Sansui prin 1978 şi copiată de majoritatea firmelor japoneze comerciale între 1980-1995. Link spre comentariu
cataprofu Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 Corect PRIN COMPARATIE S-A NASCUT PROGRESULs.a Link spre comentariu
sk24bpo Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Eventual daca este impins catre clasa AB Si acum in ce clasa lucreaza ? Sigur ai inteles ce vroiam sa spun mai ales ca am si specificat valoarea curentului de repaos. ;) Link spre comentariu
zal Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Curentul de repaos e aleatoriu, depinde de mai multe variabile (schema folosită, nr de trz, dacă sînt de acelaşi tip şi fabricant, împerechere...). Singurul parametru concret e polarizarea b-e, ce determină deschiderea trz. Sub 600mVcc e funcţionare în clasă AB, peste e clasă A, dar acolo nu mai contează împerecherea, de aia japonezii foloseau acest artificiu ca să pună trz din grămadă în amplifuri, cu mare reclamă. Clasa B nu e ceva calitativ, dar se poate experimenta, pe la 100-300mVcc. Link spre comentariu
cataprofu Postat Februarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2010 Zal are dreptate shi pentru ca s-a jucat cu multe scheme are multa experienta in domeniu+ca n-a fugit de carti .Multumim pt bunavointa lui si a celorlalti PROFESORI ca ne ajutaa shi ne impartasesc parerile lor. THEORIAE SINEA PRAXIS Link spre comentariu
zal Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Adevărul e că nu mi-a plăcut cartea... Link spre comentariu
cataprofu Postat Februarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2010 Barbate cartile de specialitate ca-n rest chiuleam de la scoala shi fugeam la palatul pionierilor sa facem sirene shi catei electronici sa mai scoaatem un ban muncit shi traanspiraat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum