Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrare Taho

Vizitator

Postări Recomandate

vreau sa montez pe un cielo cu motor doch cu 16V, cu aprindere electronica un Turometru de la http://www.adelaida.ro AD-052C cu afisaj pe leduri!!

vreau sa aflu unde este intrarea TAHO?

unde cuplez turometrul!!

Nu vreau explicatii tampite, daca nu sunteti pe felie lasati-ma!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

2

Top autori în acest subiect

Vizitator balog

Pai e foarte simplu.Pe blocul motor ai blocul de bobine de inductie(cel la care vin fisele de la bujii)Blocul acela este conectat la unitatea electronica printr-o mufa.Leaga firul la unul din fire, vezi la care merge acest dispozitiv. Unul din fire este de 12V si alimenteza bobinele iar daca il nimeresti pe acesta dispozitivul nu va functiona.

Link spre comentariu
Vizitator balog

Pai si ce crezi ca este o deosebire intre cel cu aprindere electronica si cel cu platine, tot bobina de inductie are.Crezi ca sunt asa prost si nu stiu ce inseamna motor daewoo.Mai citeste o data ce am zis mai sus, sau nu stii ce inseamna unitate electronica de control ECU(in engleza)Numai ca montajul e pentru dacie si merge la 12V.Oricum vad ca esti incepator, du-l la un electronist sau la un service sa ti-l monteze.

Link spre comentariu

eu team intrebat daca stii clar unde pot sa-l cuplez, ca asa prin incercari stie oricine!! nu crezi?eu am intrebat ca sa stiu sigur unde trebuie pus!!mia mai zis cineva o varianta!! sa-l cuplez direct la alternator, deoarece alternatorul nu are nici un regulator de turatie el invartinduse in functie de turatia motorului!!

Link spre comentariu
Vizitator balog

Eu ti-am spus unde sa il legi daca nu ai inteles nu am ce sa fac.Leagal cum zice colegul si o se vezi daca merge, de ce nu ai incercat pina acuma, nu sti sa il legi.Dul sa ti-l lege un electronist pentru ca se vede ca nu ai habar de nimic.Scuze dar abia acuma mi-am dat seama pe cine ajut. Daca mi-as fi dat seama de la inceput nu mai spuneam nimic.

Link spre comentariu

da' mai precis cu ce nu te descurci?eu ma vazut turometrul ala montat pe masina si nu mi-a produs o impresie deosebita plus ca eu stima ca Cielo are turometru cu ac

Link spre comentariu

cu legarea firului verde care in datesheatul lui trebuie legat la intrarea Taho. acuma apare problema!! unde este intrarea taho la motorul DOCH de 16V cu aprindere electronica??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări