PETROLUL Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Salut.Am o imprimanta Lexmark 640.O instalez,functioneaza totul adica pot sa scot un referat ,poze ,etc.. Dupa ce opresc sau dau restart la PC si freau sa scot ceva la imprimanta .nu scoate nimic ,imi spune cqa nu e instalata si nici de pe shortcut-ul de imprimanta de pe desktop nu vrea sa intre si nu pot nici sa adaug o imprimanta la Add printer.In schimb daca o instalez din nou totul functioneaza ,dau restart si iar nu merge si tot asa.Am zis ca e de la driver ,asa ca am downloadat ultimul driver de la Lexmark,problema persista.Nu stiu ce sa-i mai fac.Poate ma ajutati voi!!!.Va multumesc Link spre comentariu
gheo23 Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Da-mi adresa de e-mail si o sa-ti trimit un link . Am discul original de instalare si o sa fac o imagine ISO pe care , dupa ce o downloadezi , pui un disc in unitate si-l scrii cu Nero sau alt program care suporta ISO.Sper sa-ti rezolve problema. Link spre comentariu
PETROLUL Postat Februarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2010 si eu am cd imprimantei,dar poate o fi mai bun al tau [email protected]..Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum