toni69- Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 am un tv multitech model 8228DK procesor ka2154 matrice m5197ap pe placa mai scrie 571-B2088A-05 cadre cu finali tr Am o problema cu matricea si am nevoie de o schema va multumesc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 domnule...cascati ochii mai cu atentie... inca nu s-a inventat pe planeta pamint m5197ap...!vedeti ca sigur ati mincat vreo cifra din codul corect... Link spre comentariu
toni69- Postat Februarie 23, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2010 ma scuzati este M51397AP Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 haoleu , mama... abia acum am vazut ce traznai ati scris mai sus...! se pare ca v-ati apucat de electronica dupa ce ati impletit niste covrigi inainte de asta... deci...ka2154 nu este procesor , ci jungla ---asta insemind ca virgula contine si matricea rgb inside --- si este perfect echivalenta cu ta7698ap...!mai mult ca sigur m5197ap este de fapt m51397ap si nu este nicidecum matrice , ci decodor secam , stimate domn... Link spre comentariu
codrin Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 haoleu , mama... abia acum am vazut ce traznai ati scris mai sus...! se pare ca v-ati apucat de electronica dupa ce ati impletit niste covrigi inainte de asta... deci...ka2154 nu este procesor , ci jungla ---asta insemind ca virgula contine si matricea rgb inside --- si este perfect echivalenta cu ta7698ap...! mai mult ca sigur m5197ap este de fapt m51397ap si nu este nicidecum matrice , ci decodor secam , stimate domn... nu trebuie sa ne mire astfel de aberatii, debitate de afonii in domeniu, dl misuraelectronic.poate nu stiati dar dl. toni69 nu este la prima "perla" debitata. este "recidivist" in ale scornelilor, de-ti sta minte-n loc. culmea este ca-i perseverent in ignoranta dumnealui. ma gandesc si-i compatimes pe clientii care-i cad in plasa. CELE MAI ALE DRACULUI SUCCESE! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum