Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema cu placa video

zainea

Postări Recomandate

Salut prieteni... .Am o problema cu calculatorul sau placa video nici eu nu mai stiu,am o placa video asus nvidia geforce 7300 gt si pe calculatorul meu nu mai merge in sensu ca atunci cand se aprinde calculatoru dp ce imi arata chestia aia ca se incarca windowsu imi apare un ecran negru si ramane asa,nici macar nu intra in windows sa zici ca se aude sunetul sau ceva nimic.Daca pun alta placa video imi merge fara probleme...chestia e ca placa mea video pe alt calculator merge...si pe al meu nu..am schimbat windowsu dar nici o schimbare.De la ce sa fie ?poate sa aiba ceva si BIOSU?Astept sfaturile voastre.Ms

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zainea

2

• danb1974

1

Poti sa incerci sa intri in safe mode, sa dai uninstall la driver, dupa care sa intri in mod normal si sa incerci sa repui driver-ulPlaca nu face nici un fel de figuri (liniute sau alte chestii care nu ar trebui sa fie pe ecran)?

Link spre comentariu

Are două ieşiri? Poate că ai conectat monitorul pe ieşirea a doua şi ceva o face să creadă că mai există un dispozitiv conectat pe monitorul 1. Şi atunci la intrarea in Windows monitorul 2, implicit setat ca extended desktop, va afişa imaginea de fundal (dacă e activat) sau negru (dacă e dezactivat).Am păţit-o, dar mi-a venit mai degrabă la îndemînă să schimb ieşirea video decît să mai pun o dată Windows... :) Sînt mai leneş de felul meu.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

pana la urma era de la placa video,cand am puso iar pe pcu care a mers a facut figuri...la fel cum facea pe compu meu..si miam cumparat alta sami fac trb cu ea....dar nu inteleg dc prima oara knd am puso pe alt calc a mers...probabil ca are toane,o fi vreo piesa ceva care face figuri si nu lucreaza cum trebuie.Oricum va multumesc pentru sfaturi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări