Golem Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 Puteti, va rog, sa ma ajutati si pe mine cu o schema de ampl. de banda larga UIF, pentru antena TV, astea de prin piete sunt varza, m-am saturat de turcisme, vreau sa mi-l fac singur. Multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 Pai poti cumpara amplificatoare profesionale de banda larga de la magazinele care vind componente electronice.Nu recomand sa se faca asa ceva, la nivel de incepator. Pentru amanunte cauta la biblioteca cartea.Receptia TV la mare distanta -Mihai Ba?oiuDupa ce citesti citusi de cit cartea poti considera ca esti de un nivel aceptabil pentru a iti construi singur ampliful.Amplificatoarele turcesti sunt in momentul de fata mult mai performante decit ce poate face un amator ca tine. Link spre comentariu
Golem Postat Iulie 21, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2005 Cartea aia e o maculatura comunista, Basoiu n-a facut decat sa plagieze cacaturi rusesti, iar un "amator" ca mine ti-a adus tie net-ul in Romania, in 1993. Numai ca la boostere UHF nu ma pricep, ca sa recunosc sincer, si nici nu intentionez sa construiesc ciurucuri alde Basina(Editura P--itara ):lol: 1987.Teoriile din 1987 sunt azi gunoi, decand cu HEMT-urile.Ma interesa ceva bazat pe HEMT(0,6 dB noise), max. 0,8.Iar turcismele ajung intr-o saptamana la groapa Glina... :twisted: Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Teoriile din 1987 sunt azi gunoi Interesant. Poti sa dai un exemplu? HEMT(0,6 dB noise), max. Da, e adevarat, dar in anumite conditii. Ai auzit de cercurile de F (factor de zgomot) constant? Ai masurat vreodata F sau iei de bun ce scrie pe eticheta? Cartea aia e o maculatura comunista, Basoiu n-a facut decat sa plagieze ciurucuri alde Basina Cred ca astea sunt insulte aduse unei terte persoane. Il cunosti pe dl. Basoiu? Poate ca daca l-ai cunoaste ai vorbi altfel despre dumnealui. Cirip Link spre comentariu
ghettoman Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 personal am "mincat" cartile lu Basoiu pe paine...el mi-a deschis ochii in receptia tv-dx.ca or fi copiate sau nu....rusesti sau vestice....are respectul meu.de curiozitate...tu ai scris vreo carte...copiata sau nu din alceva?banda larga uif...fi si tu mai exact ce vrei de la el....la ce vrei sal folosesti Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Iulie 30, 2005 Partajează Postat Iulie 30, 2005 Au mai fost discutii pe acesta tema... un exemplu de amplif (poate ca nu este cel mai bun si nu este cu HEMT... :roll: ) gasesti aici: http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=2674 Link spre comentariu
Flor Postat August 29, 2005 Partajează Postat August 29, 2005 personal am "mincat" cartile lu Basoiu pe paine...el mi-a deschis ochii in receptia tv-dx. ca or fi copiate sau nu....rusesti sau vestice....are respectul meu. de curiozitate...tu ai scris vreo carte...copiata sau nu din alceva? 1) Subscriu. Si eu l-am "tocit" la greu pe Basoiu. Si mi-a prins tare bine. Am castigat BANI din ce a scris el..Asa ca ii sunt recunoscator, desi am ceva personal cu dansul..Dar a scris atunci cand altii nu publicau si m-am putut informa..2) Habar n-aveam ca electronica e comunista. Sau imperialista. Sau... Multumesc pt informatie. 3) Eminescu a zis ceva despre "cuvintele goale/ ce din coada au sa sune"-citatul e aproximativ, scuze. Golem Sunt tare curios sa citesc articolele/cartile scrise de dumneata. Iti voi ramane recunoscator daca imi vei indica publicatia, link-ul, etc care imi vor imbogatii cunostiintele. Despre orice domeniu al Electronici, net-ului, etc. Mie mi se pare atat de usoar sa zic. Acum SCRIU. Dar'poate azi nu ai starea necesara si nu iti vin cuvintele..Dar realizezi ca te va citi cineva, care evident ca nu stie ce ai pus tu acolo..Si care te va pizdui-scuze pt exprimare- urat daca nu ai explicat bine, sau nu ii canta din prima jucaria publicata sub semnatura ta....Te rog, crede-ma, transpiri la greu la scris...Si dupa ce te vezi cu hartia tiparita te gandesti " poate era mai bine sa formulez altfel...O intelege omu'? Am fost clar?" Iar despre banii luati din publicatii, mai bine repari un Tv, ca dureza mult mai putin si castigi mult mai mult. Si nu-ti storci creierii la fel.. Link spre comentariu
Vizitator workatubes Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Uite pentru ca ne-ai cerut ajutorul iti dau un link cu amplifuri de calitate in UIF, unele au fost publicate in reviste celebre. Dar inainte de a discuta de amplificator ar fi mai potrivit sa discutam de antena UIF. Un simplu dipol nu este cea mai nimerita antena... Trebuie cel putin ceva ca, de exemplu: https://www.youtube.com/watch?v=VXGxCCKPmUw S http://www.next.gr/rf/uhf-circuits/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Nu pot sa cred! Ma doare capul... Forumul asta se duce de rapa. Pacat! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Nu pot sa cred! Ma doare capul... Forumul asta se duce de rapa. Pacat! Daca dorim sa raspundem cuiva este bine sa vedem cind a fost solicitata o indrumare.Nu mai are nici un rost sa raspundem dupa 9 ani omul si-a rezolvat intre timp problema si fara ajutorul nostru. Link spre comentariu
Vizitator workatubes Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 (editat) Nu pot sa cred! Ma doare capul... Forumul asta se duce de rapa. Pacat! Trebuie sa intelegi generatia FaceBook... http://edituratrei.wordpress.com/2014/01/21/generatia-facebook-analizata-de-un-psiholog/ Mesajul este/era in top pe elforum, nu? PS:Mai bine mai tarziu decat niciodata... Editat Mai 28, 2014 de workatubes 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum