Vizitator Cozy Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Am la un telefon mobil modrl Nokia 6070 o mica problema!De ceva timp cand il deschid imi zice INTRODUCETI CARTELA SIM!Ce poate sa aiba!Am umblat yo la tablita aia care face conctarea cartelei cu telefonul (clamitele alea..) si nu asta e problema..!Ce poate sa mai aiba..??Multumesc! Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Era greu sa postezi la telefoane mobile? Link spre comentariu
cniky Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Probabil este driverul de SIM.Are imersie de lichide telefonul sau a suferit soc(uri) mecanice ? Link spre comentariu
Vizitator Cozy Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Dintrodata cand l-am inchs si l-am deschis!Mi-a aparut introdiuceti sim!Nu i-am facut apsolut nimic nici in apa nici nu l-am trantit! Link spre comentariu
script22 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 tipic romanesc pune un cartonas de marimea cipului cartelei in dreputul cipului si dupa pune bateria. ai grija cum o pui sa nu misti cartonul.incearca si spune=mi Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Verifica mufa ESD safe, cea de langa incarcator, sa nu fie oxidata, sau in interiorul telefonului sa nu ai oxid prin zona acesteia...Daca nu driverul SIM...Stima Link spre comentariu
iahim999 Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Eu zic asa: driver SIM sau contactele pe care sta cartela,curata-l sau eventual trage usor de contacte in sus(fara sa le rupi) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum