cosyty Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 pai aduna si tu 30 de lei cablajele+10 taxe postale25 lacuirea75 de lei 3 drivere+10 taxe postale35 jumperi,conectori pcb si pasive+10 taxe postaleadunate nu da 200 dau 195 )) Link spre comentariu
znecula Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Scuze pt. intarziere, detalii gasesti pe pagina 2, totusi, nu recomand acea varianta. Momentan lucrez la un intreg ansamblu Driver (step, spindle) + control (relee, analog & digital I/O) pentru mach3. Interfata utilizeaza pe langa portul paralel si un port serial prin care comunica cu ajutorul protocolului ModBus cu placa de control, in acest fel se pot realiza destul de multe configuratii. Am sa revin cu mai multe informatii pt cei interesati de indata ce primesc piesele si cablajeleAsteptam cu interes Link spre comentariu
rony2006 Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Poate cineva sa posteze cu link o schema simpla si functionala de tb6560? De preferat si cablajul.P.S. mie nu mi se vad atasamentele din acest topic Link spre comentariu
cnc_step Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Poate cineva sa posteze cu link o schema simpla si functionala de tb6560? De preferat si cablajul.P.S. mie nu mi se vad atasamentele din acest topicCea mai buna schema Link spre comentariu
rony2006 Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 dar nu se inteleg valorile componentelor, nu o ai la o rezolutie mai mare? Link spre comentariu
cnc_step Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 dar nu se inteleg valorile componentelor, nu o ai la o rezolutie mai mare?da-mi un pm cu adresa ta de mail Link spre comentariu
sabinescu2006 Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Scuze Pirvuti nu am vazut ca m-ai intrebat daca am schema pcb-ului!!! Schema aceea este cea mai simpla posibila! Am facuto pt un prieten si el zice ca merge perfect! Atasez o schema ,dezavantajul este ca nu ai conectori pe el !Spor Link spre comentariu
pirvuti Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Scuze Pirvuti nu am vazut ca m-ai intrebat daca am schema pcb-ului!!! Schema aceea este cea mai simpla posibila! Am facuto pt un prieten si el zice ca merge perfect! Atasez o schema ,dezavantajul este ca nu ai conectori pe el !Spormerci! Link spre comentariu
glide Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 cablajul e de la marian, eu l-am proiectat...ma jos atasez pdf-ul pt 3 bucati care l-am si executat de cateva ori si daca nu ma insel sunt si poze la sectiunea de cablaje TB6560-glide.pdf Link spre comentariu
visinica Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 asa e de la glide e numai din pacate e prea inghesuit, daca pun radiatorul pe el nu mai am acces la jumperiin rest merge binear trebui inca un pic aranjat ca sa se poate umbla la jumperidar nu stiu de ce nu imi place tb-ul parca nu ar avea putere , pt motoare mici e bun dar la motoare care au deja 3A deja schioapataparerea meadar poate ma insel euoricum succes Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 20, 2012 Administratori Partajează Postat Mai 20, 2012 clar ca la 3A nu e bun de nimic, eu il folosesc pana la maxim 2,5A si acolo nu face tare bine treaba dar merge Link spre comentariu
glide Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 mai jos am atasat o versiune de pdf cu aproximativ 1cm loc de radiator......e facut rapid doar prin modificare pdf-ului TB6560-L-glide.pdf Link spre comentariu
Vizitator adidoro Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 uite aicieu nu-l vad, poti sa-l mai pui o data? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 25, 2012 Administratori Partajează Postat August 25, 2012 nu il mai am ca l-am pierdut cand am dat cu calculatorul de pamant, sa stricat hardul Link spre comentariu
Vizitator spigboy2006 Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Salutare, am facut si eu un driver bipolar cu acest tb6560ahq. Dar nu prea functioneaza. Problema e in felul urmator: la prima testare am pus leduri cu rezistente pe iesirile B+/B-/A+/A-. S-a facut o rulare de program G in Mach 3 si parea ca functioneaza, ledurile palpaiau,(mentionez ca am setat 20pasi/revolutie sa se vada bine daca ledurile se sting/se aprind). Pentru testul urmator am legat un motor 1.8grade/1.7v/2A (sursa era de 24v), la punerea sub tensiune se arde siguranta de 3A si integratul TB. Mentionez ca firele am legat conform datasheetului motorului. Careare ar putea fi problema?? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum