Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver TB6560AHQ

Vizitator dan_n

Postări Recomandate

pai aduna si tu 30 de lei cablajele+10 taxe postale25 lacuirea75 de lei 3 drivere+10 taxe postale35 jumperi,conectori pcb si pasive+10 taxe postaleadunate nu da 200 dau 195 :)))

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 146
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bbogdanmircea

32

• Badman

13

• marianx

10

• sz3bbylA

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Scuze pt. intarziere, detalii gasesti pe pagina 2, totusi, nu recomand acea varianta. Momentan lucrez la un intreg ansamblu Driver (step, spindle) + control (relee, analog & digital I/O) pentru mach3. Interfata utilizeaza pe langa portul paralel si un port serial prin care comunica cu ajutorul protocolului ModBus cu placa de control, in acest fel se pot realiza destul de multe configuratii. Am sa revin cu mai multe informatii pt cei interesati de indata ce primesc piesele si cablajele

Asteptam cu interes :nas:
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Poate cineva sa posteze cu link o schema simpla si functionala de tb6560? De preferat si cablajul.P.S. mie nu mi se vad atasamentele din acest topic

Cea mai buna schema
Link spre comentariu

Scuze Pirvuti nu am vazut ca m-ai intrebat daca am schema pcb-ului!!! Schema aceea este cea mai simpla posibila! Am facuto pt un prieten si el zice ca merge perfect! Atasez o schema ,dezavantajul este ca nu ai conectori pe el !Spor

post-31834-139829416937_thumb.jpg

Link spre comentariu

Scuze Pirvuti nu am vazut ca m-ai intrebat daca am schema pcb-ului!!! Schema aceea este cea mai simpla posibila! Am facuto pt un prieten si el zice ca merge perfect! Atasez o schema ,dezavantajul este ca nu ai conectori pe el !Spor

merci!
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

asa e de la glide e numai din pacate e prea inghesuit, daca pun radiatorul pe el nu mai am acces la jumperiin rest merge binear trebui inca un pic aranjat ca sa se poate umbla la jumperidar nu stiu de ce nu imi place tb-ul parca nu ar avea putere , pt motoare mici e bun dar la motoare care au deja 3A deja schioapataparerea meadar poate ma insel euoricum succes :aplauze

Link spre comentariu
  • Administratori

clar ca la 3A nu e bun de nimic, eu il folosesc pana la maxim 2,5A si acolo nu face tare bine treaba dar merge

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator spigboy2006

Salutare, am facut si eu un driver bipolar cu acest tb6560ahq. Dar nu prea functioneaza. Problema e in felul urmator: la prima testare am pus leduri cu rezistente pe iesirile B+/B-/A+/A-. S-a facut o rulare de program G in Mach 3 si parea ca functioneaza, ledurile palpaiau,(mentionez ca am setat 20pasi/revolutie sa se vada bine daca ledurile se sting/se aprind). Pentru testul urmator am legat un motor 1.8grade/1.7v/2A (sursa era de 24v), la punerea sub tensiune se arde siguranta de 3A si integratul TB. Mentionez ca firele am legat conform datasheetului motorului. Careare ar putea fi problema?? Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări