Vizitator metalman_lsp Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Scuze pt. intarziere, detalii gasesti pe pagina 2, totusi, nu recomand acea varianta. Momentan lucrez la un intreg ansamblu Driver (step, spindle) + control (relee, analog & digital I/O) pentru mach3. Interfata utilizeaza pe langa portul paralel si un port serial prin care comunica cu ajutorul protocolului ModBus cu placa de control, in acest fel se pot realiza destul de multe configuratii. Am sa revin cu mai multe informatii pt cei interesati de indata ce primesc piesele si cablajele Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Cum nu mai am timp sa ma ocup si de restul proiectelului cred ca o sa scot la vanzare driverele pe care le-am facut in regim de amator. Imi pare rau dar nu am incotro. Pacat ca nu le-am vazut functionand decat conectate la generator de semnal... Link spre comentariu
Vizitator ionut musat Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Cine are nevoie de atasamentele de la mine sa mi le ceara pe pm. Link spre comentariu
Vizitator ionut musat Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Am adaugat din nou schema si cablajul in varianta facuta de mine.Acestea sunt numai pentru uz personal si nu pentru comercializare. Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Salutare.Azi am incercat sa repun in functiune driverele cu TB6560 facute de mine.Am conectat driverul la 12 V.La STEP am conectat un semnal de pe un generator de semnal cu dreptunghiular la diferite frecvente.Dar nu vrea sa mearga merge 1 pas inainte si altul inapoi.Normal ca am inverst firele de la 1 bobina dar tot nu vrea.Ce poate sa mai fie??? Link spre comentariu
cnc_step Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Asa arata driverele mele cu TB6560HQ: Link spre comentariu
Vizitator ionut musat Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Dle Bogdan care e schema dupa care ai facut driverul?Nu inteleg de ce preferi un generator de semnal cand poti folosi la fel de bine chiar softu.Pui o comanda de ex: X100000 sau mai mult si il lasi sa mearga. Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Driverul e facut dupa schema din datasheet.Culmea ca acum cateva luni l-am testat tot asa cu generator de semnal pe step si mergea.Dar acum nu mai merge ci face un pas in fata si altul in spate.Si n-am schimbat nimica la el deci probabil ca nu am dat acelasi semnla din generator sau ceva. Link spre comentariu
Cobra Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 vreau sa realizez schema aceasta pentru comanda motoarelor in configuratie bipolara. http://imageshack.us/photo/my-images/141/tb6560.jpg/interfata pentru 3 axe este buna cea de aici sau recomandati alceva http://www.pminmo.com/3axisPIC/3.axis_Stepper.pdf? Link spre comentariu
Cobra Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 sau daca poate cineva sa ataseze schema postata de domnul Vasile in primu post cu optocuploare? Link spre comentariu
Vizitator johngates Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 A incercat cineva driver-ul asta cu TB6560AHQ atasat de mine? Link spre comentariu
sabinescu2006 Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 A incercat cineva driver-ul asta cu TB6560AHQ atasat de mine?Sal am facut eu acea schema si merge ok!!! Link spre comentariu
pirvuti Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 A incercat cineva driver-ul asta cu TB6560AHQ atasat de mine?Sal am facut eu acea schema si merge ok!!!ai o schema/cablaj? merci Link spre comentariu
cosyty Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Salut Am facut si eu 3 drivere cu tb6560HQ si dupa parerea mea nu se merita osteneala componentele si cablajele te duc undeva la 200 de lei in conditiile in care un driver "pro" costa 400 de lei pentru 4 axe cu mult mai multe reglaje plus releu pentru legarea sculei si home le toate axele si sa nu uitam de leduri care te avertizeaza in caz de avarie.Deci se merita sa realizezi tu driverul doar daca iti place sa mesteresti si ai timp Produsul la cere fac referire este acesta http://www.hi-end.ro/driver-cnc-pe-4-ax ... 132caa69ff Link spre comentariu
Vizitator johngates Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 200 de lei? De unde ti-ai luat tu piesele? Pe mine m-au ajuns 80 lei piesele pt placa de comanda lpt si 3 drivere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum