Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver TB6560AHQ

Vizitator dan_n

Postări Recomandate

Vizitator metalman_lsp

Scuze pt. intarziere, detalii gasesti pe pagina 2, totusi, nu recomand acea varianta. Momentan lucrez la un intreg ansamblu Driver (step, spindle) + control (relee, analog & digital I/O) pentru mach3. Interfata utilizeaza pe langa portul paralel si un port serial prin care comunica cu ajutorul protocolului ModBus cu placa de control, in acest fel se pot realiza destul de multe configuratii. Am sa revin cu mai multe informatii pt cei interesati de indata ce primesc piesele si cablajele

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 146
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bbogdanmircea

32

• Badman

13

• marianx

10

• sz3bbylA

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cum nu mai am timp sa ma ocup si de restul proiectelului cred ca o sa scot la vanzare driverele pe care le-am facut in regim de amator. Imi pare rau dar nu am incotro. Pacat ca nu le-am vazut functionand decat conectate la generator de semnal...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Salutare.Azi am incercat sa repun in functiune driverele cu TB6560 facute de mine.Am conectat driverul la 12 V.La STEP am conectat un semnal de pe un generator de semnal cu dreptunghiular la diferite frecvente.Dar nu vrea sa mearga merge 1 pas inainte si altul inapoi.Normal ca am inverst firele de la 1 bobina dar tot nu vrea.Ce poate sa mai fie???

Link spre comentariu
Vizitator ionut musat

Dle Bogdan care e schema dupa care ai facut driverul?Nu inteleg de ce preferi un generator de semnal cand poti folosi la fel de bine chiar softu.Pui o comanda de ex: X100000 sau mai mult si il lasi sa mearga.

Link spre comentariu

Driverul e facut dupa schema din datasheet.Culmea ca acum cateva luni l-am testat tot asa cu generator de semnal pe step si mergea.Dar acum nu mai merge ci face un pas in fata si altul in spate.Si n-am schimbat nimica la el deci probabil ca nu am dat acelasi semnla din generator sau ceva.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Salut

Am facut si eu 3 drivere cu tb6560HQ si dupa parerea mea nu se merita osteneala componentele si cablajele te duc undeva la 200 de lei in conditiile in care un driver "pro" costa 400 de lei pentru 4 axe cu mult mai multe reglaje plus releu pentru legarea sculei si home le toate axele si sa nu uitam de leduri care te avertizeaza in caz de avarie.Deci se merita sa realizezi tu driverul doar daca iti place sa mesteresti si ai timp

Produsul la cere fac referire este acesta

http://www.hi-end.ro/driver-cnc-pe-4-ax ... 132caa69ff

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări