Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuitor 2SD667!

Cilibiu

Postări Recomandate

Am un ansablu de reglare viteza ventilator in functie de temperatura cu NTC, in acest ansablu este un tranzistor 2SD667, eu vreau sa mai fac un ansablu la fel, doar ca nu am acest tranzistor, uitanduma in PDF am observat ca este aproape la fel ca si BC546 doar ca BC-ul este mai slab ca curent, dar in rest mi se pare OK, am facut o simulare in proteus dar merge total aiurea, poate e devina programul sau nu, asta nu stiu, intrebarea mea este>>> Este compatibil acest BC546 cu 2SD667?Sau ce tranzistori mai pot folosi in locul acestui tranzistor? adik 2SD667?Am multe placi de TV, surse,casetofoane.... etc!Gasesc ceva compatibil?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

2

• vio2007

1

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Este compatibil acest BC546 cu 2SD667?

Nu este echivalent, pentru ca BC546 are curent de colector mic (100mA) ,2SD667 are Ic= 1A , poti incerca cu BC 337 care are Ic=800mA ,BD 139 sau BD239,care au Ic de 1A si respectiv 2A.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări