Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IPRS Baneasa - Amplificator Operational 108

Vizitator tpotecasu

Postări Recomandate

Vizitator tpotecasu

Buna ziua!

Am nevoie de ajutor cu datele de catalog de la IPRS Baneasa pentru amplificatorul operational 108. Am mai multe intr-un sertar in diverse forme (de ex: ßM 108, ßMTJ 108N) si acum le-a venit randul sa le pun la treaba.

Ma intereseaza in primul rand:

- configuratia pinilor

- intervalul admisibil pt alimitare

- si curentul maxim pe iesire

Multumesc!

Tiberiu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

1

• naetv

1

• nostrom

1

• Th3_uN1Qu3

1

Top autori în acest subiect

In "Agenda radioelectronistului" sint date cele 3 - ßM 108 , 208 , 308 - doar primele trei capsule si configuratia pinilor(fara capsula de ßM 108W)si au exact aceeasi configuratie a pinilor ca si LM

Link spre comentariu

βM108A/208A/308A sunt AO de precizie avand curenti de polarizare si tensiuni de ofset suficient de reduse pentru a evita compensarile de ofset.Functioneaza alimentate la tensiuni cuprinse intre+/-2V si +/-18V,pot inlocui direct AO βM201A/301A.Tensiunea de ofset= maxim 0,5mV,curent de polarizare =maxim 3nA,curent de alimentare :300uA.(β -Circuite integrate analogice Catalog)

Link spre comentariu
Vizitator tpotecasu

Multumesc tuturor celor care mi-au raspus!Mi-ati oferit informatiile necesare pt aplicatia mea.Daca va permite timpul si aveti datele de catalog de la IPRS v-as ruga sa uploadati paginile scanate/fotografiate cu AO 108. Ar fi interesant de vazut care sunt diferentele intre diferitele modele de 108.Cu stima! TiberiuP.S.: Ar fi cu adevarat un lucru deosebit daca ar avea cineva cataloagele IPRS scanate. Eu le-am cautat pe net dar nu le-am gasit. Daca administratorii ar permite uploadarea lor ar ajuta foarte multi tineri ca mine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări