Vizitator vlucian Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 caut de ceva vreme 4 rezistente 510ohmi minim 10W si nu gasesc pe nicaieri! puteti sa ma indrumati undeva?merci Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 incerarca sa pui 2-3 rezistente in serie pana ajungi la valoarea dorita :wink: Link spre comentariu
Vizitator vlucian Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 incerarca sa pui 2-3 rezistente in serie pana ajungi la valoarea dorita :wink:pana la urma asta am sa fac ...desi mi se pare tiganie. ca sa nu mai zic ca mi se pare nefiresc sa nu gasesc nicaieri niste amarate de rezistente! am incercat pe toata maica domnului, la vitacom.. unde sa mai incerc? mai bine desfac niste televizoare si caut pe acolo.in alta ordine de idei unde gasesc condensatoare MKP? la vitacom nu au (au am caut 220 nf) ... si... ca sa inchei, de ce peste tot se vand electrolitici SanWan (chiar daca pe site, vitacom de ex, spune ca are elco) Frunzila!! help te rog! de unde iti procuri tu componentele alea de calitate?? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 la faza cu condensatorii vezi ca are vasile, doar este distribuitor visaton Link spre comentariu
Vizitator vlucian Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 pai vazile vad ca nu mai zice nika! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 da-i un mesaj privat!!! Link spre comentariu
Flor Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 SalutSi eu am vrut sa cumpar cateva rezistente de 50W, si pe nicaieri nu am reusit. Nici cu banii inainte, ca la curve, scuzati, ca vorbeam de importatori de piese care vor sa castige bani din asta...Flor Link spre comentariu
Cristiano Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 Au sigur la Farnell (desi preturile de acolo sunt maricele), si era si o firma care redistribuia produsele lor in .ro. Cauta firma respectiva, ei ar trebui sa poata aduce. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 pai vazile vad ca nu mai zice nika!Tu crezi ca pot sa citesc tot ? Daca te intereseaza ceva de la mine e simplu.... Email sau PM sau IM Link spre comentariu
cniky Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 dar de ce nu vi le faceti voi acele rezistoare de putere?! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum