mercenarx Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 salutare tuturor!sunt un novice in ceea ce priveste programarea web dar as dori sa incerc sa-mi fac propriul sit --''on my own''ma poate cineva ajuta cu un video tutorial in limba romana ( in engleza sunt pe net o caruta, dar sunt pe alocuri nuante in traducere si de aceea prefer romana), sau o carte electronica (evident in romaneste)referitor la editorul html Dreamweavervoi ramane dator ''pe vecie'' thx Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 nu e mai simplu sa alegi deja un site facut si doar sa il instalezi pe host? ulterior il poti modifica fix pe gustul tau si e mai simplu ca in Dreamweaver.cauta dupa joomla sau cms made simple Link spre comentariu
mercenarx Postat Februarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2010 nu e mai simplu sa alegi deja un site facut si doar sa il instalezi pe host? ulterior il poti modifica fix pe gustul tau si e mai simplu ca in Dreamweaver.cauta dupa joomla sau cms made simpledupa cum spuneam, stefan_ro, sunt un novice si chiar daca downloadez un free template (cred ca la asta te referi), tot voi avea nevoie de un editor(asa am inteles). apropo--nu stiu nici instalarea pe serverul gazda cum se face.poti , te rog, sa-mi treci in revista pasii de urmat? Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 cred ca gasesti tutoriale pe youtube oricum e simplu atat timp cat hostul tau nu are fel de fel de limitari (adica la cele free ma refer ca la unul platit nu se intampla) descarci de pe site-ul lor pachetul, il pui pe server prin FTP (sa nu fie intr-un folder, adica sa ai index.php in /) si intrii pe site-ul tau, de aici urmezi pasii (trebuie sa stii informatiile de autentificaree de la baza de date) si treaba merge de la sine, la final intrii in administrare si Content Management System isi face treaba ajutat de tine, adica modifici tot continutul direct din browser. si ai nevoie de cunostinte minime de html si php (e un pas mic spre php si mysql) instalatul dureaza maxim 5 minute, dar realizarea unui site in sine poate dura si cateva luni. ceva facut in dreaweaver8 http://electronicstefan.lx.ro/ (abandonat momentan) iar joomla arata cam asa http://electronicstefan.ilive.ro/ (abandonat si asta momentan din lipsa de timp) cms made simple il am pe localhost deci doar poza cu 1.Tema REDWoman 2. Administrare 3.Autentificare 4.Tema Default Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum