Vizitator marius_vfp Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 salut, in legatura cu intergatul ka 7500 ,lam intalnit in mai multe surse de calculator dar si in invertoare ridicatoare surse smps , am intrebarea are cineva schema cu el ca driver pentru surse smps asi vrea sami construiesc un invertor dc dc ridicator , am incercat si cu sg 3525 functioneaza dar vreau sa incerc si ka7500 am mai multe si nu asi mai da bani pe alte sg-uri va multzumesc mult Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 KA7500 = TL494. Incearca sa cauti scheme cu TL494 ca gasesti o gramada. Link spre comentariu
Vizitator marius_vfp Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 am un invertor de fabrica cu ka7500 ma chinui acu sai scot schema , mersi mult oricum Link spre comentariu
pusttiu Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 salut,daca scoti schema de la invertor pls help, am si eu 4buc arse.... si au tot ka7500 printre alte ci. pusttiuc id de mess si putem vb cu ele in fata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum