Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IR control

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Max

4

• alint

1

• one

1

Top autori în acest subiect

The remote transmitter and receiver are based on the 12F683 (8 pin) device, and so far have proven themselves to operate very reliably.Este PIC 12F683, iar softul pt el ti-l da pe bani

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator UncleFucker

Apropo de cele postate de Sorteh, am gasit un integrat din acesta la 75.630 lei vechi la vitacom si cica are control pe 10 canale .Daca poate sorteh sa mai posteze schemele respective cu integratul - TC9149P ca ar fi "eftin" si ar merita o astfel de constructie :P

Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker

Deci trebuie contruit mai intai un emitor si dupa aceea un receptor :oops: . Atat receptorul cat si emitorul au acelasi scheme ?, ca altceva eu nu am vazut pe acoloEu credeam ca este doar receptor , la care se poate pune un anumit tip de telecomenzi.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Cu putin noroc, aceste circuite se pot gasi prin targuri. Erau folosite in combinele acelea cele mai ieftine, International, Osaka, etc. Acelea cu pick-up, radio si casetofon. Telecomanda avea de obicei 4 butoane (on/off, mute, vol+, vol-). Erau folosite in combinatie cu TC9153, care controla volumul cam in 16 pasi. Despre acesta din urma am o parere destul de proasta, de ex. se aude zgomotul comutarii treptelor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări