Max Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 Ce IC foloseste acest controler? E destul de interesanta schema... http://sound.westhost.com/project110.htm Link spre comentariu
alint Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 The remote transmitter and receiver are based on the 12F683 (8 pin) device, and so far have proven themselves to operate very reliably.Este PIC 12F683, iar softul pt el ti-l da pe bani Link spre comentariu
Max Postat Iulie 20, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2005 Deci sa inteleg ca nu se merita sa fac... ? Link spre comentariu
Max Postat August 12, 2005 Autor Partajează Postat August 12, 2005 Scuze ca am rasp asa tarziu dar am fost plecat din tara...Daca ai putea sa ma ajuti cu schemele... Link spre comentariu
Max Postat August 31, 2005 Autor Partajează Postat August 31, 2005 Mai pui schemele? :lol: Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 Apropo de cele postate de Sorteh, am gasit un integrat din acesta la 75.630 lei vechi la vitacom si cica are control pe 10 canale .Daca poate sorteh sa mai posteze schemele respective cu integratul - TC9149P ca ar fi "eftin" si ar merita o astfel de constructie :P Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Septembrie 27, 2005 Partajează Postat Septembrie 27, 2005 Si totusi dupa ce acest montaj a fost terminat cum se foloseste ( ce tip de telecomanda foloseste, cum se inregistreaza comenzile de la telecomanda, etc. :?: ) Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Septembrie 27, 2005 Partajează Postat Septembrie 27, 2005 Deci trebuie contruit mai intai un emitor si dupa aceea un receptor :oops: . Atat receptorul cat si emitorul au acelasi scheme ?, ca altceva eu nu am vazut pe acoloEu credeam ca este doar receptor , la care se poate pune un anumit tip de telecomenzi. Link spre comentariu
one Postat Octombrie 16, 2005 Partajează Postat Octombrie 16, 2005 Cu putin noroc, aceste circuite se pot gasi prin targuri. Erau folosite in combinele acelea cele mai ieftine, International, Osaka, etc. Acelea cu pick-up, radio si casetofon. Telecomanda avea de obicei 4 butoane (on/off, mute, vol+, vol-). Erau folosite in combinatie cu TC9153, care controla volumul cam in 16 pasi. Despre acesta din urma am o parere destul de proasta, de ex. se aude zgomotul comutarii treptelor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum