Vizitator karelia18 Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Hello ... as avea si eu o intrebare: am un pick up marca Telefunken cu o mica problema: nu mai are acul. Se poate inlocui doar acul? Sau trebuie schimbat tot capul respectiv? Sorry de exprimare, dar nu ma pricep deloc la astfel de lucruri. Aveti idee daca exista vreun loc unde se pot schimba/cumpara? Asta e chiar singura lui problema, in rest e functional 100%. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Ac nu stiu daca ai sa gasesti,dar doze am mai vazut la Dioda,pe Independentei,ori schimbi doza cu totul ori cumperi doza si pui acul la cel (cea) fara. Link spre comentariu
kripton Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Si o poza cu doza ar fi buna sau zona bratului cu doza cu tot .( macar sa se stie despre ce e vorba , nu toti cunosc aparatul dar poate sa aiba sau sa fi vazut doza sau ac ) Link spre comentariu
radianr Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Hello ... as avea si eu o intrebare: am un pick up marca Telefunken cu o mica problema: nu mai are acul. Se poate inlocui doar acul? Sau trebuie schimbat tot capul respectiv? Sorry de exprimare, dar nu ma pricep deloc la astfel de lucruri. Aveti idee daca exista vreun loc unde se pot schimba/cumpara? Asta e chiar singura lui problema, in rest e functional 100%.Vezi aici: http://www.nadel-shop.de/_telefunken.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum