Vizitator X-max Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 am facut o incinta pal 2 cm cu exceptia partii din fatza care e de 1 cmfaza e ca dimens sunt inaltime 38 , latime 28 ,adancime 18e cumva prea mica pt dif de 20 cm ? :Deu am calc volumul si mi`a dat 14 litriiam mai pus si burete de 2 cm pe toti peretiivoi ce zicetie prea mica cutia pt un dif de 20 ? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 depinde de parametrii difuzorului!!!totushi 14l!?? mie mi se pare cam mic dar nu se stieasteapta shi parerile celorlalti!!!bafta!!! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 fara parametrii difuzorului, nici o afirmatie nu poate fi corecta :? Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 Tratand problema ochiometric ,si foarte empiric, dupa datele tale ..nu poti sa obtii o vrecventa de rezonanta mai coborata de 70~80hz ....deci de subwoofer nici nu poate fi vorba , .....Incinta este inchiza? cu rezonator ? ..... Link spre comentariu
cristimm Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 Peretii sunt suficient de grosi dar partea frontala e prea subtire (1 cm). De obicei tocmai aia se face mai groasa pentru ca pe ea vin difuzoarele si este cea mai solicitata la vibratii. Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 La dimensiunile alea ale incintei , si tinand cont ca diful este de 8" , este suficient...... Link spre comentariu
Vizitator X-max Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 e incinta inchisasa zicem ca pun un ydd 200 lpp (sau cum se numeste :oops: )stiu k merge mai bine la bass reflex dar e ieftin :Dnu puteam sa fac partea frontala din pal de 2 cm ca aveam probleme cu datul gaurii...incinta am facut`o asa sa ma distrez pe la tara k am gasit niste placaj pe acolo.dak imi ajungea o faceam mai mare :Do sa aiba cat de cat bass ??!! Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 Din proprie experienta iti spun ca nu o sa ai cine stie ce. Am si eu facuta o cutie cu dimensiuni apropriate de cele specificate de tine si nu sunt satisfacut. Pe vremea aia eram incepator si nu prea le aveam cu incintele si am facut-o "dupa ureche", dar acum sunt mai "atent". Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Poti sa faci incinta cat de mare vrei , ..tot cam acelasi lucru o sa obtii.Daca nu cauta cu google TQWT, si cu modelele alea poate mai scoti ceva din diful tau...dar constructiile sunt complicate , ....... Link spre comentariu
Vizitator smart Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Eu zic ca ai facut incinta mica pt dif de 20 cm , si constructia incintelor e nashpha .Eu am incinte din pal de 2,2cm la niste difuri de 30 cm , ascultand muzica cu timpul fiind prinse in suruburi din 10 in 10 cm era shurub mi lea desfacut pe toate bassul , apoi le-am facut cu aracet si nu mia am probleme :wink: [/b] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum