Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta facuta aiurea :D

Vizitator X-max

Postări Recomandate

Vizitator X-max

am facut o incinta :d pal 2 cm cu exceptia partii din fatza care e de 1 cmfaza e ca dimens sunt inaltime 38 , latime 28 ,adancime 18e cumva prea mica pt dif de 20 cm ? :Deu am calc volumul si mi`a dat 14 litriiam mai pus si burete de 2 cm pe toti peretiivoi ce zicetie prea mica cutia pt un dif de 20 ? :d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• notchman

3

• Mircea Bartic

1

• cristimm

1

• Dj_Dog

1

Top autori în acest subiect

Tratand problema ochiometric ,si foarte empiric, dupa datele tale ..nu poti sa obtii o vrecventa de rezonanta mai coborata de 70~80hz ....deci de subwoofer nici nu poate fi vorba , .....Incinta este inchiza? cu rezonator ? .....

Link spre comentariu

Peretii sunt suficient de grosi dar partea frontala e prea subtire (1 cm). De obicei tocmai aia se face mai groasa pentru ca pe ea vin difuzoarele si este cea mai solicitata la vibratii.

Link spre comentariu
Vizitator X-max

e incinta inchisasa zicem ca pun un ydd 200 lpp (sau cum se numeste :oops: )stiu k merge mai bine la bass reflex dar e ieftin :Dnu puteam sa fac partea frontala din pal de 2 cm ca aveam probleme cu datul gaurii...incinta am facut`o asa sa ma distrez pe la tara k am gasit niste placaj pe acolo.dak imi ajungea o faceam mai mare :Do sa aiba cat de cat bass ??!!

Link spre comentariu

Din proprie experienta iti spun ca nu o sa ai cine stie ce. Am si eu facuta o cutie cu dimensiuni apropriate de cele specificate de tine si nu sunt satisfacut. Pe vremea aia eram incepator si nu prea le aveam cu incintele si am facut-o "dupa ureche", dar acum sunt mai "atent".

Link spre comentariu

Poti sa faci incinta cat de mare vrei , ..tot cam acelasi lucru o sa obtii.Daca nu cauta cu google TQWT, si cu modelele alea poate mai scoti ceva din diful tau...dar constructiile sunt complicate , .......

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator smart

Eu zic ca ai facut incinta mica pt dif de 20 cm , si constructia incintelor e nashpha .Eu am incinte din pal de 2,2cm la niste difuri de 30 cm , ascultand muzica cu timpul fiind prinse in suruburi din 10 in 10 cm era shurub mi lea desfacut pe toate bassul , apoi le-am facut cu aracet si nu mia am probleme :wink: [/b]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări