Vizitator Cristian_91 Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 SALUT.Am si eu o problema cu un amplificator Pioneer SR-60.Nu stiu ce sa aiba deoarece el arata ca merge dar se aude foarte foarte incet in boxe si nu sa umblat niciodata in el.Ma poate ajuta si pe mine cineva: Link spre comentariu
zal Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 La ''colţul depanatorului'' sau la ''servicii'' ai încercat? Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Din pacate, Pionieer SR-60 nu este amplificator de putere. Este un amplificator de reverberatie, un "procesor" de efecte ! Consumul total, de la retea, a acestui aparat este de 25W. Unde ai conectat tu boxele ? Link spre comentariu
Vizitator Cristian_91 Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Am conectat boxele la OUTPUT si la INPUT am legat calculatorul Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 La iesirea din Pionieer SR-60 se conecteaza intrarea unui amplificator. In documentatia postata de mine, vezi cum se fac legaturile si caracteristicile tehnice ale aparatului. Link spre comentariu
Vizitator Cristian_91 Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 ok.ms mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum