Vizitator marian33 Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Vreau sa stiu ce tranzistori foloseste, ce putere are si daca se poatefolosi si in 4 homi?Multumesc anticipat! Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 pai din poze se vede ca tranzistorii ar fi 2SC5200+2SA1943( cate 2 pe fiecare ramura).tensiunea pe secundar la transformator ar fi de 2 x 52v.eu zic ca ar fi cam riscant sa-l folosesti pe difuzoare de 4 ohmi....mai ales daca tranzistorii sunt facaturi chinezesti... Link spre comentariu
Vizitator marian33 Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Pe tramzistori scrie sus toshiba si jos japan..acum nu stiu ce sa zic pt. ca nu ma pricep sa-i apreciez daca-s facaturi sau nu, de aceea m-am adresat aici. Si astept pareri cu drag! Multumesc! Apropo si ce putere poate sa aiba in 8 ohmi? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Dupa cum arata nu sunt fake. In orice caz o sa plangi dupa ei daca ii arzi, ca nu mai gasesti altii la fel de buni in comert. Link spre comentariu
Vizitator marian33 Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 A, mentionez ca statia functioneaza si a fost folosita la 10 evenimente la volum blana(led galben aprins si led rosu din cand in cand palaind din mixer) si volumele de pe statie la maxim. Folosita uz general/casnic din 2004 + cateva mici evenimente+ cele 10 blana. Merge din 2004 pe eminence Kappa 15 pro de 8 ohmi si le scutura destul de tare...acum nu stiu ce putere in w reala are in 8 si in 4- daca este posibil sa o pun. In 4 inca nu am incercat nu are protectii si am achizitionat inca un rand de delta pro de 15" si as vrea sa le pun pe toate 4. Ideea este sa nu fac vr-o prostie! Multumesc! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 La alimentarea aia, cam +/-73V, ar trebui să scoată vreo 200W maxim pe sarcină de 8 Ohmi. Dar sînt puţini trz finali, să nu încerci cumva pe 4 Ohmi. Trz finali sînt făcături bune, căci există şi făcături proaste. După cablaj pare să fie o realizare de la baraca roşie, prin 2000, acuma firma e prin Calea Griviţei. Link spre comentariu
Vizitator marian33 Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Si pot pune mai multi tranzistori pt 4 ohmi? si daca da cum si de unde cumpar tranz? Multumesc! Link spre comentariu
ari_panterra Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 La alimentarea aia, cam +/-73V, ar trebui să scoată vreo 200W maxim pe sarcină de 8 Ohmi. Dar sînt puţini trz finali, să nu încerci cumva pe 4 Ohmi. Trz finali sînt făcături bune, căci există şi făcături proaste. După cablaj pare să fie o realizare de la baraca roşie, prin 2000, acuma firma e prin Calea Griviţei. exact,si acum mai are adi unul pe acolo,parca zicea ca e 2x200w/8ohmi btl sau ceva de genul.Si pot pune mai multi tranzistori pt 4 ohmi? si daca da cum si de unde cumpar tranz? Multumesc!la ce cunostinte de electronica dai impresia ca ai,o sa-l distrugi sigur.pcb-ul acela a fost proiectat doar pt atati finali.p.s. asculta ce spune zal,nu-l conecta la impedante mai mici de 8 ohmi Link spre comentariu
Mahdi Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 ...placa a fost copiata dintr-o putere profi, (ne-a luat ceva sa o copiem).Atasez schema (originala). Se pare ca are protectie cu limitare, la un moment dat am facut proba amplifului legat in punte pe sarcina de 8 ohmi si s-a comportat bine.Bafta. Link spre comentariu
massacre122 Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 dar totusi nu lipsesc 2 conzi de pe placa ca e destul de mare locu desenat...nu erau de filtraj??? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Si pot pune mai multi tranzistori pt 4 ohmi? si daca da cum si de unde cumpar tranz? Multumesc!Dar cum să nu, şi cîte 10 perechi, însă în configuraţia de triplet, modifici superdiodele, schimbi trafo cu unul dublu ca putere, diodele sau puntea, condensatorii de filtraj, schimbi şi siguranţele, dacă măcar de-astea are ca protecţie, pui sîrme groase la conexiuni... pe scurt: îl construieşti din nou.Ce zici?P.S. Văzînd schema acum, e inspirată de circuitul Sansui din 1978. Personal n-aş mai fi pus trz cu b-c în scc prin sursele de cc, o diodă e de ajuns. D3,4 bănuiesc că sînt puse lîngă trz prefinali, cum făcea Denon. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum