Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema pc

zainea

Postări Recomandate

Salut.Am urmatoarea problema:in orice as intra un browser,joc,fisier,dupa 2-3 minute imi iese,chiar daca fac sau nu ceva,imi da si eroare dont send.Precizez ca am instalat diferite windows-uri de vreo 4 ori in decurs de aproximativ 2 luni,si am aceeasi problema.De la ce poate fi?ms

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zainea

3

• Spitfire

1

• Th3_uN1Qu3

1

• augustin

1

Top autori în acest subiect

Aproape sigur asta se datoreaza lipsei "unallocated space" de 8MB(7844KB) intre cele doua partitii(C:/ si D:/)Cand instalati Windows-ul, bootati cu CD-ul , stergeti ambele partitii, apoi creati C:/-ul (de ex. la un HDD de 80 GB C:/ va avea valoarea de cca. 10GB), si D:/-ul, restul spatiului de pe HDD.Dupa instalare, START-SETTINGS-CONTROL PANEL-SYSTEM-ADVANCED-ERROR REPORTING, si bifati "Disable errror reporting" apoi bifati mai jos "But notify me when critical errors occur".Apoi introduceti in lista Performance-Data Execution Prevention acel executabil ce vi se reseteaza acum.

Link spre comentariu

Salut.Am urmatoarea problema:in orice as intra un browser,joc,fisier,dupa 2-3 minute imi iese,chiar daca fac sau nu ceva

Asta e problema clara de RAM. Descarca'ti Hiren's Boot CD si ruleaza de acolo memtest86+, il gasesti in meniul Testing Tools -> RAM Memory Tests.
Link spre comentariu

dupa ce incerci metodele celorlalti, si daca nu iti va da rezultate, daca iti va mai veni vreo idee sa reinstalezi wind, incearca sa il instalezi si de pe alt CD, ma rog, alta versiune de winfows, ca multe sunt hack-uite, su sunt multe versiuni hack-uite... unele din ele deja sunt stricate inca de la instalare

Link spre comentariu

Orice windows as instala ma tine cateva zile dupaia cade dintro data,a mai incercat un tov sa oprit la 10 min,pana la urma am instalat last xp v.22 si am mers tot asa cateva zile dupaia au inceput iar erorile,blocarile,restarturile...iam schimbat sursa si vad ca nu mai face ,mai astept cateva zile sa vad cum se comporta si am sa rulez apoi si un memtest sa probez memoriile cu toate ca mi le recunoaste ,am doua placute de 512 ddr1.Oricum de la windows nu cred ca e ,versiunea asta de lastxp pe care am bagat-o am mai instalat-o pe mai multe calculatoare si se comporta chiar foarte bine nu se blocheaza,se misca bn etc.

Link spre comentariu

incearca sa formatezi ambele partitii C si D si vezi intra in bios si dai default setings si save dezactiveaza flopy discul dc nul ai in unitate si el face fite dc nici asa nu merge sa ma contactezi pe id meu siti dau niste setari pe care sa le faci sati accelereze hdd-ul ok paaaaa!!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

gata cu sugestiile, omul a spus că a pus altă sursă, şi dubioşeniile au încetat, se pare că asta era cauza...personal, în asemenea cazuri suspectez fie ramii, fie sursa.btw, memtest nu e eficient într-o singură trecere, trebuie pus pe test ciclic cel puţin 24 de ore, ca să "forjeze" ramii cum trebuie, şi să testeze sub stress fiecare locaţie.deci un memtest de 10 minute e irelevant: sistemul poate trece testul cu bine, şi totuşi să aibă sectoare defecte în rami!(ăsta e unul din cazurile jumi-juma: o problemă hardware se manifestă software, de unde confuzii...)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări