Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru SnII 12mb si driver selenium D220ti

Vizitator mircea

Postări Recomandate

Vizitator mircea

Salut, as avea nevoie de o schema pt filtru crossover pentru urmatoarele difuzoaremid bass P.audio SnII 12mb si driver selenium D220ti.incinta va fi de 60l acordata la 50hz iar driverul il folosesc cu horn Ph220Driverul trebuie taiat pe 2450 Hz As putea lasa innaltele sa se disipe pe difuzorul de mid bass, sau cum ar influenta asta negativ?Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ahegyes

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Treaba cu filtrele e mai complicata. Raspunsul in freceventa este influentat de multi factori si din acest motiv filtrele generice nu sunt cea mai fericita solutie. Cea mai buna solutie este proiectarea filtrului pentru fiecare configuratie in parte. In acest sens poate linkul urmator iti poate fi de folos:

http://www.diy-audio.ro/index.php?optio ... &Itemid=31

Normal, cei care nu sunt dispusi sa faca asa ceva improvizeaza cu filtre gata facute, luate din comert sau modeleaza filtre dupa ureche. Rezultatele obtinute nu sunt cele mai bune si implica unele riscuri precum arderea difuzoarelor sau al amplificatorului. Nu am spus asta ca sa te sperii dar exista in mod real asemenea riscuri.

Link spre comentariu
Vizitator mircea

Merci, sa vad ce pot face.Stiu ca exista filtre pentru driver d220ti facute deja, daca are cineva o shema, mi-r folosi foarte mult. De unde as putea cumpara componentele(rezistente si condensatori) ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări