Maricel Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Vă salut! Vă rog să mă ajutaţi cu schema de la maşina de spălat whirlpool awt 5100, deoarece am câteva componente carbonizate(triac, rezistenţe) şi nu le ştiu valorile. Vă mulţumesc! Link spre comentariu
aschiuta Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Salut. Despre ce triac si rezistente este vorba (TR? , R?).Eventual pune o poza cu placa pe care marcheaza piesele arse. Link spre comentariu
Maricel Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 Piesele sunt:TC1, R3, despre R07 nu ştiu dacă a fost ştrap s-au rezistenţă deoarece s-a topit, şi aş m-ai dori ce comandă acest TC1. Poza o trimit când aduc un aparat foto de la un coleg. Link spre comentariu
bassbox Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Presupun ,ca este vorba despre controlerul de viteza.Vezi,ca poate te ajuta.http://www.onsemi.com/pub_link/Collateral/TDA1085C-D.PDF Link spre comentariu
aschiuta Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Pentru @Maricel , TC1 este ZO607 600v la 0,8A, R3 = 1K iar RD7 este strap si face legatura intre anodul 1 al triacului si contactul 16 de la presostat. TC1 alimenteaza pompa de evacuare.cred ca pompa este in scurt sau firele de alimentare au ajuns la masa.Succes. Link spre comentariu
Maricel Postat Februarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2010 Vă mulţumesc pentru ajutor, dar m-ai am o problemă pe condensatorul CR2-1000uF/10v am măsurat şi am o rezistenţă de 12ohmi (cond este bun l-am verificat dar l-am înlocuit cu unul pe tensiune m-ai mare), dacă elimin modul cu smd-uri nu m-ai am la măsurare pe cond acea rez de 12ohmi, o fi modul smd defect? Pe modul nu văd nimic în scurt, poate mă puteţi rezolva de un modul smd dacă credeţi că este defect, că la cum arata strapul topit mă gândesc că la afectat. Aştept o părere de la dumneavoastră. O zi bună! Link spre comentariu
aschiuta Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Maricel, modul SMD nu am. Ce poti face in cazul relatat de tine cu rezistenta de 12 ohmi care o masori pe condensator .Masoara pe placa SMD unde vine alimentarea de la electrolitic si vezi daca nu exista cumva paralel pe alimentare un zenner smd, de regula 5v1 sau5v6. Se poate scurtcircuita. De asemeni uita-te de unde vine de pe modulul SMD comanda de aprindere a triacului care s-a ars si masoara cu multimetril digital pe pozitia dioda esirea din procesor fata de masa. Daca caderea de tensiune masurata este mai mica de 650 mV cred ca va trebui sa faci rost de alta placa SMD sau de intregul programator.Strapul care sa ars alimenteaza pompa de evacuare cind mivelul apei din cuva dedpaseste mivelul de supraplin.Din cauza asta ti-am spus sa verifici daca pompa nu este in scurt sau daca nu ai firele de alimentare la pompa desivilate si fac atingere la carcasa masinii.Bafta. Link spre comentariu
Maricel Postat Februarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2010 Aşchiuţă ai avut dreptate, am procesorul defect...., l-am eliminat şi nu m-ai am rez de 12ohmi pe condensator, de unde pot procura un programator la un preţ rezonabil. Încă o dată iţi mulţumesc pentru proptitudine şi o seară plăcută! Link spre comentariu
aschiuta Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Pentru putin. Link spre comentariu
Maricel Postat Februarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2010 Pot găsi modul smd sau îmi trebuie altă placă electronică, cu modul pe ea. la programator m-am referit la altă placă. Link spre comentariu
aschiuta Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Cred ca cel mai usor gasesti programator cu totul, de pe o alta masina asemanatoare dar cu defecte mecanice majore la care propietarii au renuntat la o reprezentanta whirlpool sau lao firma locala care asigura garantiile pentru aceasta marca.Succes. Link spre comentariu
Vizitator Constantin Racoreanu Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 (editat) Ma poate ajuta și pe mine cineva cu o paleta pentru cuva la modelul Whirlpool AWT 5100 ca nu găsesc Un link cu aceasta piesa mi.ar fi de mare ajutor. Mulțumesc Editat Mai 25, 2019 de Constantin Racoreanu Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 despre ce paleta este vorba ?, ...nu inteleg ....puneti o poza !!! ...zbaturile din interiorul cuvei ? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 vedeti daca seamana cu asta : https://www.piesemasinaspalat.ro/zbat-ridicator-rufe-palete/162-paleta-tambur-whirlpool-awt-2010000045626.html Link spre comentariu
Vizitator Constantin Racoreanu Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 Nu reușesc sa încarc poza dar e aproape lafel ca aceea din linkul pe care mi l-ați trimis doar ca nu are gauri deasupra Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum