Relav Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Nu te lasi nicicum. Daca sti din ce aparat face parte acel citcuit poate iti dai seama ce functii are acel integrat. Poate gasesti schema sau manualul de utilizare al aparatului respectiv. Dar daca esti incepator in electronica si fara experienta practica poti s- o lasi balta si sa-ti cumperi alt aparat. Si totusi ce este "dracia aia din poza"? O unitate pt jocuri cu discheta? Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2010 e un cuptor cu microunde sharp r 785 AL si este destul de scump ca sa iau altul, daca ma costa reparatia 2,3 mil se merita Link spre comentariu
nightmare Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Si esti sigur ca acel integrat e problema? Care sunt simptomele? Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2010 afisare incoerenta, nu afiseaza ce trebuie, si abia daca se vede ce afiseaza Link spre comentariu
nightmare Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Ti-am atasat un manual de service. Nu gasesc pentru modelul tau, dar e posibil sa semene comanda display-ului. Afisarea incorecta ar putea fi si din cauza unui cablu panglica intrerupt pe undeva. Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2010 eu am gasit un manual pentru r785 fara AL cred ca are functii mai putine, dar nu are schema Link spre comentariu
nightmare Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Ce ai gasit acolo e un manual de utilizare, nu de service. Pe ala il gasisem si eu, dar nu contine schema si nici indicatii de depanare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum