davidut5 Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 am cautat pe net si nu am gasit nimic, si daca s-a ars si nu mai e bun ce se poate face? Se poate inlocui sau daca e procesor reprograma? Link spre comentariu
Relav Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Se arunca, si se cumpara alt cablaj cu circuitul pe el. Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 pai de unde stiu ce fel de integrat este? ca pe astea nu scrie nimic Link spre comentariu
Relav Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Cumperi toata cutiuta. Daca sti de la ce aparat ete acest montaj poate gasesti schema aparatului care poate te va lamuri. Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 pai de unde stiu ce fel de integrat este? ca pe astea nu scrie nimic Care parte din : " Se arunca, si se cumpara alt cablaj cu circuitul pe el. " nu intelegi ?Nu ai cum sa afli ce integrat este, deoarece fabrica vinde doar montajul complet fara a da nici o informatie legat de circuit ! Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 pai e bine si asa dar gasesc sa cumpar? Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 pai e bine si asa dar gasesc sa cumpar?NU!(Cred ca intelegi romaneste !)Mai citeste odata ! Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 bun deci acum am inteles, montajul nu se poate repara, si nu se poate inlocui pentru ca nu se geseste pe piataMultumescDar pana la urma cum le zice la integrate? Link spre comentariu
Relav Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Integrate "de unica folosinta". Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 bun deci acum am inteles, montajul nu se poate repara, si nu se poate inlocui pentru ca nu se geseste pe piataMultumescDar pana la urma cum le zice la integrate?Nu le zice nicicum !Asta e o metoda practicata in China ca sa nu se copie usor unul pe altul sau din motive de cost foarte mic in productie .AKA : chinezarii ! sau cum zice colegul :Integrate "de unica folosinta". Link spre comentariu
rus_dorin Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Denumirea lor este chip-on-board. Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 "Buba neagra" are multe avantaje, picatura de epoxy negru e mai ieftina decat o capsula, nu prea poti face scurt intre pinii integratului, si cel mai important, se elimina posibiltatea de lipituri reci la pinii integratului.De schimbat nu e deloc mai greu decat un IC normal in capsula DIP, dimpotriva, se razuie cu dremel-ul "buba neagra", si se planteaza un IC normal cu pini.. Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 eu le zic simplu gainat , pentru ca asta si sunt o porcarie Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 scuipat chinezesc, in 99% din cazuri nu stii cu ce sa il inlocuiesti deci nu se inlocuieste. Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2010 Sa zicem ca eu am cazul 1 % , cum se identifica integratul? dupa functiile pe care le indeplineste? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum