Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum le zice la integratele turnate pe placa?

davidut5

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• davidut5

8

• Relav

4

• danzup

3

• nightmare

3

Top autori în acest subiect

pai de unde stiu ce fel de integrat este?

ca pe astea nu scrie nimic

Posted Image

Care parte din : " Se arunca, si se cumpara alt cablaj cu circuitul pe el. " nu intelegi ?

Nu ai cum sa afli ce integrat este, deoarece fabrica vinde doar montajul complet fara a da nici o informatie legat de circuit !

Link spre comentariu

bun deci acum am inteles, montajul nu se poate repara, si nu se poate inlocui pentru ca nu se geseste pe piataMultumescDar pana la urma cum le zice la integrate?

Nu le zice nicicum !Asta e o metoda practicata in China ca sa nu se copie usor unul pe altul sau din motive de cost foarte mic in productie .AKA : chinezarii ! sau cum zice colegul :Integrate "de unica folosinta".
Link spre comentariu

"Buba neagra" are multe avantaje, picatura de epoxy negru e mai ieftina decat o capsula, nu prea poti face scurt intre pinii integratului, si cel mai important, se elimina posibiltatea de lipituri reci la pinii integratului.De schimbat nu e deloc mai greu decat un IC normal in capsula DIP, dimpotriva, se razuie cu dremel-ul "buba neagra", si se planteaza un IC normal cu pini..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări