sile2288 Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 buna care stie vriun soft de diagnosticare defectiuni ale pc prin port usb deci stiu ca este card de diagnosticare pc care se baga in slot pci si da niste coduri de defecte diagnosticate asa eu as vrea sa stiu dc exista un soft pt a diagnostica un calc defect prin port usb la alt calc deci ca si cum as folosi calculatorul bun pe post de discheta de diagnosticare dc ma intelegeti care aveti informatii va rog sa imi spuneti .pa Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 sile2288, uite aici ceva care sigur te ajuta. Nu este chiar gratuit, dar crede-ma ca merita investitia de 10lei Link spre comentariu
sile2288 Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 da da placa de baza ,procesor rami,fsb etc cardul de diagnoza pt asa ceva este el depisteaza 3000 de erori careti codifica defectiunea afisata numeric si sti exact la ce sa aplici deci asa vreau sa fac un soft asemanator dar nu pe discheta ca celelalte adica pe alt calc la care sa conectez porturile usb si sa pot vedea ce e bun si nu e bun in cel defect Link spre comentariu
sile2288 Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 deci cam asa arata un card de diagnoza[attachment=0]240846672-1698775-215_300.jpg[/attachment] Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 cardul ala se monteaza pe slot PCI/ISA, sau mai sunt unele si pe paralel. nu prea cred ca ai cum sa diagnostichezi o placa de baza pe portul USB. daca ai vazut port USB pe diferite placi de debug-ing http://imgs.inkfrog.com/pix/susanwoo/KLPI4DD.jpg nu inseaqmna ca pe USB se face diagnoza, in realitate e doar pentru alimentare cand placa se conecteaza la portul paralel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum