Vizitator undercode Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Salut, Am facut un program pentru scrierea/citirea epromurilor 93Cx6 cu interfata pe portul paralel. As fi bucuros daca cineva (cine are timp de pierdut ) sa ma ajute cu testarea interfetei si a programului cu diferite epromuri, calculatoare si sisteme de operare. Pana in momentul de fata am testat pe: Intel P3 / P4 / Win98 / WinXP / 93c46, 93LC46, 93C86. http://underc0de.superbit.ro/p93cx6/ "Schema" si programul bine-nteles ca sunt FREE. Va multumesc tuturor anticipat. Link spre comentariu
djdansmart Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Sincer eu nu am inteles exact ce vrei..ce vrei sa testezi..vrei sa faca si altii interfata aia..sau ce anume?? Link spre comentariu
Vizitator undercode Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Sincer eu nu am inteles exact ce vrei..ce vrei sa testezi..vrei sa faca si altii interfata aia..sau ce anume??Exact.Interfata este defapt o mufa DB25 + un soclu 8 pini + un condensator.Vreau sa testez programul daca functioneaza pe diferite sisteme de operare si mai ales calculatoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum