Vizitator nimeni Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Mi sa stricat la o statie un stereo amplificator STK4171V....la-m gasit pe internet am facut comanda de el dar am dat de alta problema acum...amplificatoru cel vechi are 22 de pini iar cel care am facut comanda pe internet are doar 18 pini,eu nu inteleg de ce e mai mic decat ala ar trebui sa fie la fel pt k e aceasi serie pe el,am fot la depanator cu statia si mi-a zis k ala nu e bun pt k are 18 pini iar al meu are 22pini,acum va intreb pe voi e posibil sa fie bun sa se fabrice in alta varianta sau mai sigur zic mi-am luat tzeapa mi-au trimis cu totul altceva,o facatura de-a lor,ia-m sunat si mi-au zis k ala are 22 pini pt k are si pt racire iar asta nu are de racire si k trebe sa fie bun...io nusj ce sa zic imi poate spune cineva care e situatia? Link spre comentariu
Relav Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Daca te uiti in datasheetul lui STK4171V vei vedea ca are numai 18 pini conectati. Primi 2 si ultimi 2 pini nu sunt conectati. Succes! www.audiolabga.com/pdf/STK4171V.pdf Link spre comentariu
zal Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Probabil cablajul se putea folosi şi ptr seria de STK42xx, alea au 22 pini. Nu e nici o problemă, găurile în plus nu se folosesc cu acest integrat.Şi în pdf-ul lui 4171 apare un cablaj cu 22 găuri. Link spre comentariu
Vizitator nimeni Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 poi eu asa am 22 de gauri si amplificatoru care la-m cumparat are numai 18 pini am inteles ca nu ar fi bun dar mersi pentru raspunsuri baieti... Link spre comentariu
yoo Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 poi eu asa am 22 de gauri si amplificatoru care la-m cumparat are numai 18 pini am inteles ca nu ar fi bun dar mersi pentru raspunsuri baieti...ba eu zic ca e bun doar ca folosesti integratul care il detii fara a conecta primii si ultimii doi pini.ex gaura 1 de pe placa corespunde pinului3 al ci.pe care il detii. sper ca ai inteles Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum