Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

obtinere alimentare diferentiala

Vizitator gigyk

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

verificati cablajul daca e facut de dumneavoastra sau chiar daca e industrial sa nu existe scurt dupa cum zice si d-nul miron, dar mare atentie si la calitatea componentelor folosite, verificati mai ales condensatorul electrolitic de pe iesire si cel 100nF (sa nu fie in scurt) de altfel va recomand si la intrare sa folositi condensator nepolarizatspor la treabaAlinEX

Link spre comentariu
Vizitator gigyk

multumesc tuturor de sfaturi....am sa incerc pe un pcb cand o sa mai am timp pentru ca cel care a pocnit l-am facut pe placuta de test si era cam inghesuit si posibil sa fi fost un scurt...defapt mai mult ca sigur a fost :)

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator mariannnn

dacă avem de exemplu trei borne de la o sursa diferentiala: +12V, -12V, si GND, teoretic GND este cu 12V mai pozitiv ca ˝-12V˝, intrebarea e ca daca masori cu Voltmetrul, pui creionul rosu la GND si creionul negru la -12V, pe afisaj ar trebui sa avem 12V fără minus in faţă...?n-am avut placerea de a ma juca cu astfel de montaje...vreau sa cumpar un amplificator de subwoofer...ceea ce ma ˝dezlamureste˝ la amplificatoarele auto este la fel +,- si GND... firul rosu +, firul negru - si GND se leaga la caroserie adica la minusul bateriei pt ca tot aia e... :nas:

Link spre comentariu
Vizitator mariannnn

am inteles ideea....o schema de astfel de sursa este pe pagina dinainte, dar parca este prea simpla (doar doua diode in antifaza)...aveti o schema ceva mai completa??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări