Vizitator Vladutz_by Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 As avea nevoie de un fel de tester cu care sa pot verifica daca montajul facut functioneaza; acelasi lucru si pentru cabluri.Cum as putea sa fac asa ceva ?Este cineva dispus sa ma ajute in constructia unui asemenea tester ? (in cazul in care acesta trebuie conceput) :wink: Link spre comentariu
Vizitator florin_o Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 ai nevoie de o placa de achizitie , si un soft pe PC care sa prelucreze datele achizitionate si care sa ia decizia daca montajul functioneaza corespunzator sau nu .Daca ne intelegem ti-o fac eu... Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 florin da-mi mai multe detalii te rog si poate chiar un pret+ un ID de yahoo Link spre comentariu
Flor Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 Scuze, dar nu am intels ce trebuie sa testeze acel montaj si ce fel de cabluri. Pt ca poti masura un cablu si cu instrumentul de masura, si cu sursa, etc...Mai multe amanunte si iti voi oferii informatiile dorite, daca le am ti le voi trimite..Flor Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 cablul sa presupunem ca este unul care arata ceva in genul asta c a_|_b deci sub forma unui T in capatul a aflandu-se un conector bucsa iar in b unul stift - conectorii sa arate asa cu 10 sau 8 pini http://vwforum.vwforum.ro/index.php?act ... st&id=2861 in capatul c fiind un conector Din 8 bucsa. cat despre testerul care verifica daca montajele facute functioneaza cred ca am nevoie de ceva care simuleaza fix ce se intampla in realitate si masoara daca se incadreaza in ce trebuie sa faca - sau ceva de genul asta cred pentru asta am apelat la voi ca sa veniti cu idei si propuneri ;) Link spre comentariu
Flor Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 cablul sa presupunem ca este unul care arata ceva in genul asta b deci sub forma unui T in capatul a aflandu-se un conector bucsa iar in b unul stift - conectorii sa arate asa cu 10 sau 8 pinicat despre testerul care verifica daca montajele facute functioneaza cred ca am nevoie de ceva care simuleaza fix ce se intampla in realitate si masoara daca se incadreaza in ce trebuie sa faca - )Nu am inteles de ce nu folosesti un instrument de masura, preferabil cu buzzer pt masurarea continuitatii... Si nici ce fel de montaje se doresc sa fie simulate. Iar practica m-a invata ca pana n-am pus pe cablaj (PCB) nu pot sa spun ca merge. Am vazut montaje clasice, adica banale amplificatoare audio cu TDA 2030, schema arhicunoscuta, ce oscilau datorita cablajului facut aiurea..Precizeaza ce vrei si poate stiu sa te ajut. De ex. fac un preamplif audio cu 2 *BC 413, +4*BC 177, alimentat la +/-12 V, bag 1mV /1KHz, sinusoidal, si vrea sa stiu ce voi obtine la iesire, fara sa fac montajul pe placa de test..Flor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum