Vizitator tavy75 Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 cine ma poate ajuta cu un sfat cum se conecteaza acea banda la displayul unui calculator de buzuna? a mea sa rupt si nu stiu de unde sa iau alta si in eventualitatea ca a s gasi nu stiu cum se fixeaza la loc. cu ce se lipeste? multumesc! Link spre comentariu
tranzistor Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 nu ar fii mai ieftin sa iei un alt calculator? parea mea e ca nu de merita Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Banda poti sa o creezi din folie metalizata pe care o corodezi.Ca adeziv intre banda si placa poti folosi grafit razuit fin de pe un creion amestecat cu un adeziv cu intarire mai lenta.Daca feresti superglue-ul de vaporii de apa e posibil sa lucrezi cu el la amestec.Mai poti folosi poxipol sau alt adeziv asemanator.Intreaba la un centru de reparatii mobile ce folosesc ei la lipirea benzilor.Mai exista kit-uri de reparatii telecomenzi care au solutie pentru refacere butoane.Cam astea sunt ideile home-made dar cu dezavantajul ca sunt "murdare si lipicioase" Link spre comentariu
Vizitator tavy75 Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 nu i mi trbuie pentru calculator ,am dat exempu calculatorul de buzunar ca pe asta il stie toata lumea. i mtrebuie la displayul unei statii motorola gp300 are folia de legatura rupta.cei de la service gsm nu repara asa ceva deoarece la telefoane este alt sistem de conectare .oricum multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum